-
:)
On je nejlepšíí *14* Někdy mi připomíná jednoho herce (Kyle Gallner) nwm ,ale příjde mi podobnej :) *1* *4* *4* -
VERY, VERY HOT AND SEXY <3 Sladkej Milášek a nejúžasnější herec. Zahraje cokoliv - romantika,sebestřednýho parchanta,slaďouška... I love you forever.Prostě nejkrásnější a nejdoknalejší herec a model na světě.(můj nej film je Match Point je tam k sežrání a vůbec nej scéna tam je polibek v dešťi)
-
A taky song Break. Jestli chceš ten film jsem stáhla na ulozto.cz
-
hmm
safra to je ale kus chlapa, hned bych si dala říct *1* ...mít takovýhle i u nás tak je to tu jak v ráji *15* *1* *1* -
-
Re: hmm
Taaaaak....s tím s tebou souhlasím... *14*
-
-
Bezva herec-zpěvák
Umí hrát i zpívat. No, co dodat všeuměl. *1* -
Boží
Prostě je fakt boží. Hlavně jako Jindřich VIII. v tom historickým oblečení je k nakousnutí...přímo ho svlíknout a pomazlit se *14*
No a reklama na Boss..boží boží a ještě jednou boží -
the tudors
Pro ty, co jste ještě neviděli 10. díl první série!!!!!
Určitě se koukněte...stojí to fakt za to *1* *1* -
-
Re: the tudors
o co tam šlo ? neviděla sem. Nevíš kde to sehnat ? -
-
Re: Re: the tudors
jinak...tohle v pohodě stáhneš..a když ne, tak na youtube to je..našla jsem to tam -
Re: Re: the tudors
noooo..tak hned začátek je velmi zajímavý...Jindra si tam dělá sám dobře *1* ..a konec je také dobrý *1*
-
-
-
Hezký ale nesympatický
krasavaček to je, ale tak nesympatického a nechutného chlapa jsem dlouho neviděla...ale je to můj subjektivní názor, tak mě tu za něj neukamenujte...mě se třeba líbí 1000x víc takový Ewan McGregor, to je aspoň sympoš...ale jinak Skoti a Iři jsou fešáci to jo *14* -
ach jo, to je krásnej chlapik *14* *14* *14*
-
-
To je, spolu s Bradem Pittem. I když toho mám radši. Ale i Jonathan je skvělý herec. Tito dva jsou opravdu herci, dávají do svých rolí vše.
-
-
On je naprosto úžasnej,milej člověk,který zahraje cokoliv a kohokoliv.Do budoucna mu přeji spoustu úspěchů a už žádné sebevraždy.:-)@-}--