-
Jj v Tudorovcích je sexy,takovej erotickej seriál. Samej sex. Jonathan musí bej v posteli uragán. *15*
-
-
:D:D *15* *1* *1* *3*
-
-
Mautinka
On je proste nadhernej, sexy a vzrušující muž. *14* *14* *14* *14* MILUJU HO""!!!! *14* *14* -
je tak sexy ...
je tak smyslnej a sexy...jaho charisma vyzařuje už jen z fotek.. *14* -
hurá
no dneska konečně začínají na nově Tudorovci:).jupíííííí *15* *1* -
Pro všechny, co se budou ptát, zda -li je gay!!!:)
nebojte, gay opravdu není *1* ...už nějaký čas žije s jistou Reenou Hammerovou, celý článek si můžete přečíst např. v Tv magazínu(ten od 10. do 16. ledna:))...něco tam o něm píšou, tak se kdyžtak mrkněte *3* -
-
Re: Pro všechny, co se budou ptát, zda -li je gay!!!:)
Už s ní nechodí. Byl s ní do roku 2007... -
-
Re: Re: Pro všechny, co se budou ptát, zda -li je gay!!!:)
v tom případě mají v tom aktuálním tv magazínu chybu!!!:-D..takže je bez závazků teď jo? ;-) *3*
-
-
sexy
Heeeeej, já ho sníííím asi či co, nevíte někdo nejde-li někde stáhnout první a druhá řada seriálu? Nějak nevydržím čekat od pátku do pátku *10* . -
-
Re: sexy
na HBO2 vysilají kazdé pondělí The Tudors druhou serii a dve hodiny
-
-
-
Ne nemám proč se ptáš??:)
-
Hana:Viděla jsi Match Point? Jestli ne, doporučuju!!!! Je tam k sežráníííí. A už dlouho o něm nebylo slyšet, dostal se z tý závislosti? Víte to někdo? *1*
-
-
ještě ne, ale chystám se na to. *14* Já si myslích, že se z toho dostal. Snad *3*
-
-
Internet
Čavec, nevítě někdo jestli se dají The tudors stáhnout, nebo sledovat online? HBO nemám a chtěla bych vidět alespoň první a druhou sérii. Díkec za odpověď
PS: Vím že tu byl podobný dotaz ale já HBO prostě nemám a v pátek večer doma nebývám.. -
Holky, asi jsem se zamilovala. Hrozně ho žeru v Tudorovcích. Slaďoušek *3*
-
Jonathan
Jonathan je ten nejnejnejkrásněějšííí na celým světě. *14* Jeho oči ale hlavně ty rty *15* *14* a v Tudorovcích takový charisma.I love you. -
-
Re: Jonathan
to maš pravdu takovy milaček na mazleni.
-