Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Rhys Meyers

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smartik91

:-D

Henry VIII. :jakým mravům jste naučila na francouzském dvoře? *1* *1* *1*
  • Já už jsem si všechny série stáhla *3* a koukám na to od rána do večera, ale spíš, když nejsou rodičové doma *3* . Zkrátka krasavec *14* *14* *14*
  • ďáblík

Nevíte někdo kolik tento krásný a roztomilý ďáblík měří?
  • ďáblík

Už to nechci vědět, už jsem to našla. Měří 1,78cm.
  • Jonathanova adresa

Pls neznáte někdo jeho adressu??Pokuste se jí taky najít nemůžu ji nikde sehnat. *9* *9*
  • Bóóže

Já nevim, proč sou ty Irové takoví fešáci! To už je druhej, kterej mě dostal..nezajímá mě, jakej je, jestli to frajer nebo ne...prostě je to úžasně charismatickej chlap a v Tudorovcích na nově je úúžasnej!! prostě by se dal sežrat *14*
  • Je hezkej

Nevíte někdo, jestli má Jonathan řidičák atd?
  • Kus

To je ale kus.Je uplně krásnej a hraju uplně super role!!Je uplně k sežrání!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • úžasnej chlap :)

Nádhernej a úžasnej chlap. Krásnej je v Tudorovcích, nevíte o něm nějaký novinky. Je pravda, že když byl malej, tak mu doktoři dávali jenom rok života. On se narodil se srdeční vadou. Ale je tady, to je moc a moc super :) *3* *3*
  • Jonathan jako Elvis Presley je úžasnej a ta podoba. A co tepr jak Jonathan zpívá. Co tenhle fešák ještě neumí. *14* A V Melodie mého srdce je so sweet. *14*
    • Hele a jaký písničky nazpíval??? Napiš mi nějaký, ať si je můžu pustit na youtube *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší