-
Fakt boží
Je fakt boží! V těch krásnejch historickejch kostýmech je nádhernej..a skvěle hraje sebestředného Jindřicha...Jo a včera sem ho viděla v MI3..a miliardkrát hezčí než T. Cruise a taky o hodně vyšší *1*
No ale jinak fakt rajcovní chlap..a v reklamě na Bosse je taky úžasnej... *14* *14* -
-
Re: Fakt boží
Já jsem z něho úplně mimo, je to nejkrásnější chlap na světě. Jsem platonocky zamilovaná. Nemáš kde bych stáhla tu jeho reklamu? Píseň ze seriálu Tudorovci. Díky. *14* -
-
Re: Re: Fakt boží
Je to na mp3s.nadruhou.net, ale mam celej soundtrack z www.soundtrack.net..fakt nádhera..úžasný..úplně mi přejel mráz po zádech..a to je znamení, že je to krásná hudba...mno..jsem asi trochu pošuk *14* -
-
Re: Re: Re: Fakt boží
Ahoj já to vůbec nemůžu najít *9* Jak si to tam našla? -
-
Re: Re: Re: Re: Fakt boží
No já to hlavně našla přes google..dáš tam: the tudors soundtrack..a hned ten první odkaz..pak už to zvládneš *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží
Jj děkuju *3*
-
-
-
-
-
Re: Fakt boží
Má prý 178 cm, což je podle mě akorát, ani moc malej ani moc velkej. Tom je proti němu prťavej. Na jedněch ruskejch stránkách Jonathan navsegda (Joanathan navždy) je asi kolem 1800 jeho fotek a skoro všechny jeho filmy hned on-line, jsem tam pořád a koukám a koukám, nádhernej mužskej *14* -
-
Re: Re: Fakt boží
Ahojky, na jakých ruských stránkách? Napiš jejich název.
Díky -
-
Re: Re: Re: Fakt boží
Jmenují se Jonathan navsegda, ale nevím z hlsvy adresu, tady se může vkládat odkaz? -
-
Re: Re: Re: Re: Fakt boží
Já mám i ruskou klávesnici a taky nastavený i ruaký Google, takže to pro toho, kdo neumí azbuku, je úplně nanic, je tam všechno rusky; napiš mi na profil a vložím ti tam, jeatli chceš, odkaz, tady ne ;-) -
-
Já mám pocit, že jsem tě tam viděla. Ale pamatuju si to podle tvojí ikonky. *3* *7* -
Já bych chtěla taky pls. Nemáš profil na youtube?
-
-
-
-
-
-
Hezký ale nesympatický
krasavaček to je, ale tak nesympatického a nechutného chlapa jsem dlouho neviděla...ale je to můj subjektivní názor, tak mě tu za něj neukamenujte...mě se třeba líbí 1000x víc takový Ewan McGregor, to je aspoň sympoš...ale jinak Skoti a Iři jsou fešáci to jo *14* -
*3* Doufám, že se konečně zbaví té závislosti na alkoholu. P.S. má krásné oči, i když modré oči má asi 1/10 lidské populace. *3*
-
miluju ho
jsem jako puberťačka, prostě jsem se na starý kolena zamilovala *4* ten chlap má šílený charisma *16* -
johnathan
boze to je ten nejvic rajcovni chlap kteryho sem kdy videla
proste dokonalej...nemam slov...sem z nej hotova... -
-
Re: johnathan
mussssssssiiiiiiiiiiim souhlasi t je to ten nejkrasnejsi chlap kluk ne svete *14* *14*
-
-
JÉÉÉ
On je fakt úžasnej!!naprosto ho zbožnuju! *14* *14* *4* *14* -
the tudors
Pro ty, co jste ještě neviděli 10. díl první série!!!!!
Určitě se koukněte...stojí to fakt za to *1* *1* -
-
Re: the tudors
o co tam šlo ? neviděla sem. Nevíš kde to sehnat ? -
-
Re: Re: the tudors
jinak...tohle v pohodě stáhneš..a když ne, tak na youtube to je..našla jsem to tam -
Re: Re: the tudors
noooo..tak hned začátek je velmi zajímavý...Jindra si tam dělá sám dobře *1* ..a konec je také dobrý *1*
-
-
-
Jonathan
jonathan je krásnej u úžasně hraje!!!! a navíc se narodil ve stejnej den jako já!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jonathan
Úplně ve stejnej den? Ti je taky 31? *1* *1* *1* -
Re: Jonathan
Tak to je znamení *4*
-
-
vfgrbvfte jh
jonathanek tak to je nejhezčí jindřich pod sluncem! *1* *14* mno tak tok to ani nejde ten usměv *14* *14* *14* *14* mno proste neeeeejjjhezzččii.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ....a muj! *14* -
Je skvelej!!!
Jasnacka je skvelej!!! Pridejte tohodle kocourka i sem!! http://www.prostemulluju.cz/