Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Togo

OSOBNOST 1.9.2007 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to můj oblíbený herec.Mám ho ráda je moc simpatycký. Ráda se naněj koukám.
  • Myslíš kriminálku ? :D .... Njn ... A v kolikáátým dílu nevíš ? *5*
  • I love you! He is pretty (beautiful) *4*
  • Je to ten najlepsi herec a chlap ktoreho poznam.Zboznujem ho velmi.Milujem jeho oci a usmev ked sa zasmeje som cela bezseba a happy.Prajem mu k narodeninam vsetko najlepsie vela stasticka,zdravicka ahlavne vela lasky aby sa mu darilo ako doterz v jeho kariere Cmuk :D
  • Přežijete, holky :) Ohrožení života neznamená smrt. Dojdete si pro kafíčko a ani se nenazdáte a mladý bude živ a zdráv řešit další případ *1*
  • Néé *8* já ho miluju a jestli se mu něco stane budu hysterická stejně jak ho tenkrát střelili do oka byla to skoro moje smrt *13* *9*
  • Je fajn mám ho ráda jen jsem se teď doslechla že v 10. sérii bude v ohrožení života *9*
  • vilda158

Re: jonathan

mujmilááááááááááčék malinečký a milounečký i když je to jen film tak je to chudáček muj malinkýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vilda158

Re: Re: zprávy z USA

tak to ji teda hrozne moc závidím das mi na ni email pls *3* *4* *4*
  • vilda158

Re: Sexy

myluju ho hrozne moc.skoda ze nejsem o neco starsí a nebydlím s nim v americe.ihned bych se ho snažila sbalit. *14* *14*
  • vilda158

Re: Žeru

mas pravdu.chudacek kdys jsem to videla tak jsemse hrozne rozbrecela.chudacek malinký *14*
  • Vsetko najlepsie :)

Moj oblubeny CSI :) Zelam vsetko najlepsie :) *14*
  • všetko najlepšie ;D

Všetko najlepšie Jon! *14* Veľa zdravia, šťastia a podobne *14*

a inak k tomu čo som tu čítala že vraj udrel tú svoju priateľku.. nemyslím že by to spravil naschvál. Nevyzerá ako násilník.. myslím že to bolo len nechtiac aj keď som pri tom nebola. Takže stojím za ním určite to nespravil naschvál *13*
  • tamarka.165

Happy Birthday

Všetko naj k narodeninám jhon..!! *14* I love you..!! *14* *14* *14*
  • Re: Opravdový Jon

Kdyby chtěl někdo vědět víc o Jonathanovi, tak mohu sloužit. Pište
  • Konečně je Jon single

Jsem ráda za Jona, že konečně začal řešit věci, které stále přehlížel a něco si nalhával a neustále svoji už bývalou omlouval. Konečně je single!!!
  • Re: Re: 13

Ten ho dabuje v češtině.
  • angel.and.connor

Re: Re: Žeru

Naprostá pravda byl furt náádhernej *14* *14*
  • maeve

Re: Žeru

To byl fakt drsný díl, ale musím říct, že ani ten hřebík v oku mu neubral nic na jeho půvabu *15*
  • Re: Re: Re: Opravdový Jon

tak to se omlouvám, ale tahle správa ke mě nedorazila, měla jsem úplně jiné informace *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit