Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Togo

OSOBNOST 1.9.2007 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Opravdový Jon

No on v tom měl hodně prsty herec Joquin Phoenix, kterého Jon udeřil a ta jeho bývalá schytala náhodou. Jon mi podal osobní vyjádření a bylo to i na amerických serverech
  • Re: Opravdový Jon

nic proti, ale ty jsi u toho byla, že to víš tak jistě? *3* *7*
  • Opravdový Jon

Měla jsem možnost poznat Jonathana poznat jako penfrienda na fb. Musím říct, že nejen je pohledný, ale i k neuvěření milý, vstřícný a opravdový kamarád. Proto mě naštvali tvrzení některých fanoušků, že zbil svoji přítelkyni. Není to pravda, byla to jen normání hádka před rozchodem
  • ashlay

je strasne sexy .Ked ho vidím moje sdce bije o sto šesť.
  • love

jj ja ho tayk žeru je prostě super miluju ho a je sexxy hlavně v kriminálce miami *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • angel.and.connor

Žeru

On je upa totalně nádhernej....v csi miami bych ho žrala total tam je prostě boží....ale v ve 4x08 mi ho bylo vazne moc lito chudacek o bože...ale on je super!!! *14*
  • Re: zprávy z USA

Ahoj prosi-te posles mi to icq na muj eimal??? prosim te moc dik
  • miksa

Narozeniny

Všechno nejlepší k narozenimám!!! *3*
  • vše nej

Musím mu taky popřát, pak bych toho litovala. Takže všechno nejlepší a hlavně ať v kriminálce maiami dostane ty nej případy *14* *14* *14* happy birthday jonathan *14* *14*
  • luluvamp

Miluju ho<3

Vše nej nej néj!!!! *14* *14* *14*
  • meredith12

my love

ma dneska narodky tak setko najlepsie *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4*
  • happy birthday

vsechno nej nej k narozkam!!!!!!!!!!!!!
  • Re: CSI:Miami-Ryan

Mám povolení zde uveřejnit icq 422 055 850 na holku, která s Jonathanem studuje divadelní školu a myslím nikdo vám toho neřekne o něm tolik jako ona. *3* *13*
  • nik011

Re: zprávy z USA

ahoj das mi jeji icq pliiiis, muj email je nikolka.rob@seznam.cz

posles mi to icq na mail?:-)
  • te.res.ka

CSI:Miami-Ryan

Mám super zprávu jonathan se vrátí do CSI ale my to neuvidíme protože to na nově nebudou dávat protože tohle uterý byl poslední díl na nově!kdo ví možná to ještě až zkončí new yourk budou dávat ale nejvíc by mě mohli vytočit že by jí zase opakovali!!!! *8* *16* *14* ale jonathana milujuuuuu! *14* *3* *15* *4* *5* *1*
  • Re: Re: zprávy z USA

Ale ona může sehnat email na tu známou co s ním studovala a né na Jonathana!

hej ta to si děláš srandu že můžeš sehnat icq.....Jonathan je strašně moc klásnej a dala bych sem všechno za to abych sem mohla ho vidět a nebo ho jen pozdravit *14*
  • Sexy

on je nejvíc sexy :) žeru ho !! *14* *14* *14* *14*
  • x_broken_princess_x

Uaaa

_ThAky_dOufÁm_žhE_hO_wEmOu_zpáTk y *14* *14* _bEz_nĚy_thO_tham_nEní_OnO *13* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit