Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anno prosím nebudeme se už prosím hádat prosím anno snad bude me kámošky *5*
  • děku ju ti ronaldko jo a správa pro annu to sis *3* fakt vymislela víš co to už bylo dost jo a moje méno je danielka jo víš já myslela že budem kámošky jen ty si namě zlá kolik ti je vůbec že se na nás dovoluješ že promin já chápu že jste všichni při mně já vám to vrátím *3* mně se dá věřit anno můžeš se snámi kámošit chceš odpověz prosím *14*
  • Si taký krásny že ťa any nedokážem opísať !!!

I love Jorge Blanco
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Jorge Blanco je jenom muuuj *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Neni ani tvůj ani můj ani nikoho.Ty máš tak maximalně JUSTINA *1* *1* *1* *1* *1*
  • Víš co Anno ty seš uplně mimo (sorry!!!)nech dadinku napokoji a sklapni už bo seš debilní dadinka ti nic neudělala a ty se k ní chováš nevhodně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • mne sa jorge moc líbi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • to je pravda je nej
  • Proč se furt hádá te diď to nemá smysl.
  • Víš co? Ticho, TICHO! Ty si jedna z nich víš ;) Taková ta namyšlená blbka která si pak stěžuje když ji někdo za to vynadá TO SI TY ! PŘESNĚ! Zkus se vyrovnat s porážkou :)) A... on ale absolutně v REÁLU slyšíš v REÁLU!!! nemusí být... Milý, citlivý atd... ;)) Je to jen seriál! Je to seriál pro děti a proto tam nejsou žádné sprosté slova a nějací zlí kluci!!! Kapištuješ *1* *1* *1* ?? Tak přestaň! Po internetu koluji tvoje lži! a nadělala si jich moc ty Dadinko ;)) PS: zajímavé jméno *1* *1* *1* *1*
    • Jo tak se běž radši kouknou ta ty sprosťárny:-) určitě lepší violetta prosimtě sklidni hormon beztak jí neznášjinak bys viděla že je to pfo dospívající krávo, nic o ní nevíš Jorge nikdy záporák nebyl je to napsáno na stránkách dost stránek,KDYŽ JÍ NEZNÁŠ TAK SE TADY NECAPEJ , je to seriál normální třeba kouká se na to i má sestra které je 17, sklidni se krávo
  • já tu annu nesnáším nejraději bych jí utrhla hlavu *16*
  • Každý tu píše čo si myslí ved nato je tu ten blog aby sme sa podelili o svoje myšlienky a je pravda že je veľmi pekný *3* *3* *3* *3*
  • hele anno ty zrovna mě poslouchej ty pipco jo takže já sem se jen na jeho profil mrkla jo a nemiluju ho ostatní holky ho maj rády jen proto že je citlivej hodnej a milej a le to neznamená že ty o nás budeš psát jako magor jo aha *15* takže ty ho miluješ podle toho jak vipadá tysi směšná *1* né fakt si ubohá blogérka kolik ti je annoprasečíkrávo co *5* řekneš mi to víš co mlč jo a napiš mi odpovět a pak mlč *16* *12* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit