Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj holky kdo maji rady jorgeho tak mi napiste nebo mi dejte hlas souhlasim děkuji Vali
    • Ahoj jorge mám tě moc ráda a si dobrý spěvák a tanečník :-) :-) :-). :-). :-). :-)
  • jo aha tak krávi podle tebe anno ty si super holka že hlavně žě ty si paní ůžasná si 0 letá víš taková škoda že ty nejsi nic že hlavně si onás něco pišeš to se ti vrátí *15*
    • Kdy přesně se mi to vrátí :DDDDD Tak co ? Píšete tady uplný pitomosti! A já nejsem dokonalá.... ani ty ;) Koukni se na nikdo není dokonalý! Pokud si to o sobě myslíš :DDD Ty zrovna taky nejsi nějaká super holka! Já jsem snad řekla že jsem super úžasná ? NE! Tak nedělej lži!!! Jste takové malé holčičky které zajímá jen to jak kluk vypadá nikoli to jak se chová ;))
  • *1* *1* *1*
  • milujutě škoda že nemůžeš chodit smojí ségrou mášskvělí písničky hlavně amor en el aire
  • Promiňte za ty vulgární slova!!!! Ale tohle mě vždy vytočí!!
  • Pane bože jste fakt trapné! Jak ti může dát číslo když není Čech? WTF? Umíte psát normálně??? Hádáte se o něj jako nějaké KRÁVY! Je to normální kluk! Kdyby nebyl táta od Martiny Stoessel producent nikdy by jsme neznali ji ani Jorgeho, Diega atd.... Vás asi zajímá jen to jak vypadá co ? Ano je hezký ale že bych ho milovala jako nějaká nána tak to opravdu ne! Viděla jsem tu teda dost komentářů a všechny byly opravdu EHM..... Nemám slov ?? Za 1. Kolik vám je? Možnosti- 14: Jde to poznat chováte se jako PITKY! Nebo 10 let: Píšete jako mimina a celkem se i tak hádáte! *4*
    Za 2. je to normální kluk žádná SUPROVÁ hvězda ;))) Za 3. Děvčátka tímhle jste prokázaly že jste úplné pipiny!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ty si taková čubinka zhebni. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ahoj jorge dašmi prosím tvoje čislo na mobil
  • Jorge si krasnej kluk a krasne zpivas a mam te rada *3* *14*
  • ahoj jorge dašmi prosím .eliška
  • A ty odlial vieš že zomrie ??? Ved 4 séria Violetty ani nieje a ešte jedna vec on nieje hnusný o je krásny *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit