-
ahoj jorgito
-
Jorge je úplně hnusný!!! Nechápu jak se vám může líbit.!!! A jak se připravuje 4. Epizoda Violetty tak tam Jorge zemře.... Bude mít nehodu na motorce.... Srazí ho auto!
-
-
Hej ty lamo zhebni radši ty jeho je na světě škoda.Jo ja uz to chapu ty si kluk a máš na nej vztek ne po něm holky šílej a ne po tobe vidíš jak je to jednoduche uhodnout.Si trapáček *1* *1* *1* *1*
-
vdyt je pěkny ty si hnusna
-
ty chudera jediny kto je tu hnusna stara bukva si ty
a odkial ty vies ze zomre ?????? no co
si sprosta sliepka ktora nema vkus leon je krasny
no a ty ? radsej sa k tvojmu vyzoru ani nebudem vyjadrovat vsetko o tvojej skaredosti by sa sem nemestilo!!!!je vidno ze nikto ta nema rad *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ahooooj -
Ty si hnusná !!!! A jak to můžeš vědět že ho srazí auto ty jsi snad režisér že to víš a Jorge ( Leon ) by tam neumřel je hlavní postava už tři roky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Si sexy a krásny si proste dokonalý *14* *14* *14* *14*
-
miluju tě můj milačku
-
te amo *14* *14* *14* *14* *14*
-
jsi nejhezčí kluk na světě
Te amo Jorgito -
-
takze ty se po mne budes jako opicit co si to dovolujes on je jen muj jinak zavolam policii *16* *16* *16* *16*
-
-
Hele,není ti něco????... Je pravda,že Jorge je celkem hezkej,ale tady to už hraničí s nějakou pruchou... Jorge je známý,má miliony obdivovatelů,co s tím uděláš???? Navíc si nemyslím,že by čekal zravna na tebe (jde totiž vidět,že tobě bude asi tak 5-7 let,protože to malé děti bývají takto soutěživé ne?)
-
-
-
Mám veľmi rada Váš seriál *14* *14*
-
Kdo je to raphíta?
-
ahoj jorge *14* *4*
-
*15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* Ahoj jmenuju jse silvie jsí muj spjevák a libíš semi violetta taje skvěla *3* *3* *3* *7* *7* *7* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* mam vas rada a každý den se divam na vaš serial