Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prázdniny sú už za 15 dní *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • on nema syna je to je ho stryko no teda jorge to ho maleho je stryko on je stou ale ona mala to dieta s inim halooo atd...lebo ona uz davno mala dieta ale s inim len ten ju upustil a teraz je s jorgem.Jorge mal byt je ho nevlastny otec *7*
  • (a)ohojky *4* *4* *4* *4*
  • Jorge si krasnej kluk a krasne zpivas a mam te rada *3* *14*
  • MILUJU LEONA *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • pracky prec je moj *11*
  • Cože?! Si blba! Asi jsi když pises něco takoveho!Fuj si nechutna!
  • emyli ja som si myslele ze bude me kamaratky ale to sa neda sklamala si ma a nie len mna aj moje srdce ja som si to predztavovala inak ja len budem snivat ze budes moja kamoska ale uz nechcem byt tvoja kamaratka sklamala si ma tak ja sklamemt teba sklamalasi ma a dajtemi pokoj ja som povedala nazor a to je vas nazor ze sa vam jorge paci a vy to riesite hadanim sa tu o blbos no teda picovinu ste zly vieteto napiste ked si to uvedomite ok lebo ja tu svami nebudem ked ma budete potrebovat lebo ja sa sama viem chranit caute zratcovia
  • Jorge Blanco je nejkrasnejsi kluk z cele zeme to vsichni vime ale Tomas neni spatnej je taky hezkej ale Jorge Blanco je hezci......Vsichni z Violetty jsou hodny i hezky a zpivaj taky hezky..I dobre tanceji i hrajou na pijano i nabici....Jinak musim povedat ze vsichni zpivaji krasne i tanceji........ *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15*
    • mám tě ráda Jorge jsi můj idol ve violetě moc ti to sluší byla bych ráda kdyby jsi přijel do česka *14* zpíváš nádherně a i hraješ hezky moc se mi líbí když hraješ na kytaru a spíváš .miluji tě Jorge *14*
  • jana0303
    Los mejores deseos. Eres genial y creo que hay que ir con Martina Stoessel eras quapo pareja, pero no es que yo no quiero obligar a que pensaba. Así que todo lo mejor en su cumpleanos y el 23 de feliz Navidad y buena suerte. *14* *14* *3* *1*
  • *14* *14* *14* je nadhernej I LOVE YOU *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit