-
Hele Hele Jorge je hezčí než Diego a Tomas já mám ráda i Diega a Tomáse ale ty tady nemusíš říkat že se ti líbějí jenom oba dva přece je to seriál VIOLETTA a hrajou spolu tak musíš mít ráda i LEONA a kdyžtak tady všichni píší že je JORGE hezkej a hezky zpívá tak si rozmysli co tady do toho komentáře píšeš nebo se spamatuj jako nemisím to vezlem tak se zpamatuj prosím tě děkuju komu se to líbilo at mi dá LÍBÍ a KOMU ne tak to jste se rozhodly špatně ale jinak mám všechny ráda i tebe holčičko dyt ani nevím jak se jmenuješ jinak PÁ a PAPÁ všechny vás zbožnuju i miluju i VIOLETTU a nejvíc JORGE BLANCO. *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *5* *5* *4* *4* *14* *14* *14*
-
Jorge neni gay nevěř všemu vo je na internetu.
On je kluk kterej si žije svůj sen.
A co je ti do toho i kdyby byl je to jeho problém ne tvůj tak beroztrubuj něco o čem nevíš že je pravda krávy!!!
I kdyby byl gay já ho budu mít ráda a pokud ostatní jeho faninky ne...Nepovažuju je za Jorgitas -
*14* *14* *14* Si krásy a strašne sexy si proste taký dokonalý že ťa ani nedokážem opísať *14* *14* *14*
-
Leon si uzasny herec si krasny a mal by si chodit s tini vies ste krasny par a mam vas strasne rada a milujem tvoje pesnicky papapapapapapap *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6*
-
já tu annu nesnáším nejraději bych jí utrhla hlavu *16*
-
ty to nevíš nebo co že se snad nám tu něco neprovedeš omg už se tě bojím co se my rveš do zadku co hlupačko nechod do cizího rozhovoru minule tu už dávno byla dívka a kvůli mně už semka má vstup zakázán tak si namně dávej pozor šprtko *15*
-
tiny je lepsi *4*
-
On je proste Boží ja ho milujem je krásny proste dokonalý :*
-
jo jo
*4* -
At žije LEONETTA *14* *14*