-
jorgito si bozi a nejuzasnejsi herec jakeho sjem kdy poznala. *14*
-
Si užesnej moc tě hci a potobě toužim moc si heskej s violetou a ne s larou oan je moc namišlena je moc violetta je skvěla a tomase od ní vihazuj sprvně to tam dělaš na tom flimu nenadavej violettě al e tomasovi on je trt
-
Kazdemu se liby nekdo jiny ale vsichni z Violetty jsou hodni a Tomas jenom lamal Violette srdce ja vim ze se Leon taky vzdy nechoval zpravedlive ale ale Tomas taky ne takze si rikejte co chcete mejte si radi koho chcete ale vsichni z Violetty jsou hodni :-D Ps me se uprine vic liby Leon ale nesoudim lidi podle vzhledu i kdyz je Tomas taky hezky tak se mi vic liby Leon protoze se mi vic liby jeho chovani a Leon umi lepe zpivat tancovat na vsechno hrat.
-
Mám ta rada a milujem ta a mam 9 rokov*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Je krásnej jse to vidět na fotkách *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
Nevim, co to tady zase vzniklo za paniku, ale nemá žádnou manželku, ani děti, ale jen dlouholetou přítelkyni. *4*
-
Všichni sejte Líbí *14* *14* *14*
-
je boži má ve vstahu martinu stoessel
-
-
Ahoj, ten vztah je špatně. Martina chodí s jiným hercem, nevim zrovna jak se jmenuje, ale vim, že je brunet a že není moc hezký, ale i tak se nesoudí dle vzhledu. A Jorge chodí taky s někým jiným, jmenuje se myslim že Stephanie nebo tak nějak a jsou spolu už asi 4 - 7 let nevim přesně. ( jen abys to věděla )
-
-
neříká jse mi to sladce a le jeto tak má kluka už tak naplno hnusního jako med sory prominte a le já neudr žím tajnost
-
skvela sprava
kro chce pozerat violettu prvu cast
ten kto chce tak možte
pozerajte na disnep o 21 00
je tam tomas braco a napo a leonovi tam ludmila vravi lvi kral
a ludmile zase tarantulr a dokonca aj violetta hovori
*14* *14* *14* *1* *5* *5* *6* *6* *14* *15* *3*