-
krasna pusa s martinou stoessel *4*
-
tos posrala ty inkokokote cože já se svámi všemi chci jen kámošit a ty tohle no os nemnělas nigdy city no drby si o mně říkejte mě je to jedno gdybich to psala já tak se zato všem omluvím a ty toto *13* *9*
-
hele lidi kdo miluje leonettu a jortini a chcel aby spolu chodili real a byli spolu manzele at dá like a kdo nelibi se mi to ja rozhodne like *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jorge Your song voy por you ti feel super *14* *14* *14* *14* I love you
You simply beautiful -
Ahoj jorge ja budu na vasem koncerte v
PRAZE:-) :-) :-) :-) :-) uz se tesim:-) :-) :-) :-)
ty si nejnejhezci kluk ve studiu ONBEAD:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-D -
-
Violetta v prahe nikdy nebude
-
-
leone jsi krasný ale maš facebook????????? estli ano napiš <3 *3* *14*
-
-
nooo neee *7*
-
-
Každý tu píše čo si myslí ved nato je tu ten blog aby sme sa podelili o svoje myšlienky a je pravda že je veľmi pekný *3* *3* *3* *3*
-
uzačni chodiť s violettov prosím *14* *14* *14* *3* *4* *3* *3* *1* *2* *15*
-
hele když řekneme že se nekonečno rovná 0 tak to neznemená že se nám nelibí a když nám řekneš že se snáma nebavíš myslíš si že nás tím urazíš máme spustu jiných kamarádek nejenom ze školi ali z venku takže tak
-
Ahoj Jorgene ja som si myslela že budem velmi stasna ked ta uvidum. Ale teraz chcem aby su zasa tančil. Ja viem že si na voziku. Lebo ked si bol na koncert Violetta. Tak ked si tancoval tak si si zlomil nohu. =( . Dufam že sa uzdraviš. A zistila som ešte že Jorgena ako maleho šikanovali. Chudak mam ho velmi velmi...... Rada