Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jorge mam ta rada. Musim sa priznať prvi krat keď som uvidela Violettu tak som myslela že sa robiš velkym. Ale teraz ta mam rada.
  • mam moc rada jorgeho proste ho miluju miluju vi te co to je a chci se snim setkat a moc tini mam rada taky ale ne tak jako jorgeho a všechno nejlepší preju tini k narozenina miluju te tini miluju vas všechny dti ve skole se mi smejou ze mam rada seriál violetta ale me to nevadi i kdys mi je 15 let a nestidim se za to fakt se za to nestidim as si mluvej co chtej me oni nezajimaj me zajima hlavne violetta a to je všechno miluju miluju miluju miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • milujutě si takovy krasny že to neni možny si moc sexy milujutě odepiš mi *14* *14* *14*
  • jsi nejlepší kluk na světě. Obdivuji Tě *14* *14* *14* *14*
  • moje kamoška tě strašně žere.prej si strašně sexy.a ona říka I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *12*
  • Lidi!
    Osobnosti.cz je stránka nějakýho člověka co přidává informace o celebritách chápete?!!! Jorge by vám nikdy na tohle neodepsal ://// :DDD Co si sakra myslíte ?! *1* *1* *1*
    • Pravda třeba to tam dáva nejakej chkap:D
  • I Love You Jorge Blanco (Leon) ♥♡
  • Všetko najlepšie k tvojim narodeninkám! Veľa zdravia šťastia a lásky! Mám ťa mooooc rada! *3* *14* *4*
  • on ma dieta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Myly Jorge moc a vim ze jo se hodís k Martine Stoessel sluselo by vam to spolu fakt ver mi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit