Přejít na výpis diskuzí

Josef Abrhám

OSOBNOST 31.12.2006 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klub vozíčkářů Trutnov

Milý pane Abrháme,tímto Vás zdravím z východní brány Krkonoš a měl bych na Vás prosbu.Dávám dohromady klub vozíčkářů a činnost je uvedena na www.trutnov.cz/vozik kde je mimo jiné vidět,kdo i navštívil náš klub.Všichni hosté přijeli "jen tak" a diskuse byly zajímavé a plodné.Jako neziskovka nemáme ani na proplacení cestovného.A já bych chtěl touto cestou Vás i s manželkou p.L.Šafránkovou pozvat na posezení mezi nás.Sice jsem měl přání pozvat princeznu princezen za doprovodu jejího nejlepšího prince(myslím Vás) už letos na předvánoční posezení, ale to už mi asi nevyjde a navíc už mám přislíbenou návštěvu Spirituál Kvintetu.Co Vy na to?Myslíte,že by se dalo s Vámi oběma naplánovat setkání s našimi kamarády-vozíčkáři?Jan Roček
  • Pohlazení na duši...

Vážený pane Abrhám velice si Vás vážím jako herce i člověka. Právě včera večer jsme na ČT1 od 20 hod. sledovala "Černá karta", i v této roli jste byl vynikající ....prostě dokážete zahrát všechno....přeji Vám z celého srdce ještě mnoho krásných rolí a hodně zdraví i štěstí Vám a celé Vaší rodině. Vážím si Vás i Vaší Libušky Š. za Vaše postoje.
  • příspěvek

Jak to děláte,že stále tak SKVĚLE vypadáte?Mám Vás mooooooooooooooc ráda a přeji Vám i Vaší rodině hlavně zdravíčko.A spoustu krásných filmových i divadelních rolí. Vaše divačka a obdivovatelka :-) Jíta
  • dodatek

Ještě jsem zapoměl dodat, vážím si pana Abrháma, považuji ho za jednoho z nejlepších z našich současných herců. Když hraje v divadle, nebo ve filmu, má to úroveň.
  • dotaz

Někde jsem kdysi četl, že pan Abrhám je bratrem paní Jiřiny Jiráskové. Může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Fery
  • Ve kterem divadle nebo filmu Vas muzeme znovu videt?
  • ja

Hodně štěstí v osobním životě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit