Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobry den,pane Klima odkazal me na vas muj stryc,nechci ho zde jmenovat je tedy byl advokatem v K.varech ted je v duchodu ale prejdu k veci chtela bych napsat knihu nebo reportaz o mem dost dramatickem zivote jsem česka a 12let jsem zila s romem ktery me a mou dceru brutalne tyral skoncilo to diky bohu ale to co tomu predchazelo je fakt jen pro silne zaludky ja jsem uz konecne prozrela jsem odstrasujicim prikladem proc by se nemely michat rasy.ozvete se mi prosim:amandalocwear@seznam.czdekuji
  • Restituce katolické církve. My ,obyčejní občané tam dole, s těmi restitucemi nemůžeme nic dělat i přes to ,že s nimi nesouhlasíme. Ale musí nás někdo zorganizovat a zavelet ,kdy a kde . Kalouska vypráskáme bičem a toho jeho barona taky. Proč se někdo ne stranný nepodíval na volební výsledky Kalouska ,ten se tam dostal podvodem. Proto,že nevěřím že by v ČR bylo tolik blbců ,kteří ho zvolili. A toho blba v předešlé m příspěvku neberte vážně. Kdo v té době neshlížel ke komunistům. Přeji hezký den Váš Příznivec
  • Dobrý den pane Klímo.Včera jsem sledoval Váš pořad o panu Holečkovi a jeho domu.Uvedl jste zde,že pan Holeček byl za totáče opravář televizorů a něco jako vekslák tzn.byl při penězích.Chci Vás upozornit na to,že nemáte pravdu.Já sám pana Holečka s oné doby znám velice dobře protože mi jezdil se svým rozhrkaným trabantem opravovat mou ruskou televizi a to skoro každých čtrnáct dní.Byl v té době obyčejný podle mne chudý člověk a to velice ochotný a hlavně velice laciný opravář.Ve svém dlouhém životě jsem takových lidí potkal pomálu!
    Píši to jen proto aby si lidé nemysleli že pan Holeček je někdo takový jako dnešní Jan.....a Bé....é.
  • Pane Kolíma, velice jsem si vážil pořadu Na vlastní oči. Prosím, můžete mi sdělit obdobu pořadu ve slovenské televizi, neboť bych velice rád poukázal na špatnou zkušenost s pobočkou jedné pojišťovny na Slovensku. Můžete mne kontaktovat buď emailem zkudrnac@cbox.cz nebo telefonicky na 777017117. Děkuji.
  • Vážený pane Klímo,

Prosím Vás o pomoc udržet v České republice Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně. Tento závod se jezdí od roku 1934. Pokud se ještě víc neupozorní na to, že tento závod může být v letošním roce poslední, ztratíme tuto tradici a i značný finanční přínos pro stát. Příslib pomoci od státu musí být pro pořadatele do 11.7.2014.

Vaše pořady sleduji a věřím Vám v tom, že pravdivě zveřejníte údaje o pořádání GP v Brně.

Děkuji Vám

Vaše divačka N
  • Pane Klímo, podívejte se na to, zkuste najít toho policajta a ukažte národu, čeho je ministerstvo vnitra schopno. Děkuji.
    https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1528074367493526/
  • Pane Klímo, včerejší reportáž ze Špindlerova Mlýna byla klamná, nejdříve jste si měl skutečně zjistit, zda tzv. poškozený je skutečně bezúhonný, na svém tripu se on sám chlubí, jak zametá s policií, jeden z úkolů policie je kontrolovat, zda je vozidlo řádně schváleno pro provoz, zda se ve vozidle nenacházejí hledané osoby nebo věci ( policie má právo proto zastavit, jakékoliv vozidlo ). Dle mého, policista postupoval dobře. Mě Špindlerovští policisté několikrát pomohli, cením si jejich práce a pokud budu mít problém, tak se na ně rád ohledně pomoci obrátím. Vaše reportáž byla řešena pouze z jedné strany, kdy Vás tzv. poškozený, taky zkušeně obelstil, neboť jste si ani nezjistil, s kým jste jednal, čemuž se velmi divím, Vy jako zkušený novinář si snadno osobu řádně proberete, což jste asi neudělal, neboť by jste si k té osobě vše mohl zjistit přes Internet, i Vás pouze využil.

Pěkný den, Daniel Lukeš
  • Dobrý den, pane Klímo, mám pro Vás zajímavý námět na reportáž o tom, jak naše děti v jedné nejmenované škole používá vedení zmíněné školy jako figurky pro svoji špinavou šachovou partii, kterou si řeší osobní spory. O diktátorských praktikách vůči zaměstnancům, kteří ze strachu drží "hubu a krok" můžu vyprávět taky :) Prosím o případnou reakci na mail: niem11@seznam.cz
  • Pane Klímo, včerejší reportáž ze Špindlerova Mlýna byla klamná, nejdříve jste si měl skutečně zjistit, zda tzv. poškozený je skutečně bezúhonný, na svém tripu se on sám chlubí, jak zametá s policií, jeden z úkolů policie je kontrolovat, zda je vozidlo řádně schváleno pro provoz, zda se ve vozidle nenacházejí hledané osoby nebo věci ( policie má právo proto zastavit, jakékoliv vozidlo ). Dle mého, policista postupoval dobře. Mě Špindlerovští policisté několikrát pomohli, cením si jejich práce a pokud budu mít problém, tak se na ně rád ohledně pomoci obrátím. Vaše reportáž byla řešena pouze z jedné strany, kdy Vás tzv. poškozený, taky zkušeně obelstil, neboť jste si ani nezjistil, s kým jste jednal, čemuž se velmi divím, Vy jako zkušený novinář si snadno osobu řádně proberete, což jste asi neudělal, neboť by jste si k té osobě vše mohl zjistit přes Internet, i Vás pouze využil.

Pěkný den, Daniel Lukeš
  • Pane Klímo.Zoufale potřebuju poradit.Nevím jaké údaje uvést.Jde o prosbu o milost a potřebuju aby si to p. prezident přečetl.Zkoušel jsem poprosit p.Ovčáčka,ale nereaguje.Toto téma by Vás možná zaujalo.Jde o odsouzení nemocného,jehož se chtějí zbavit.Tak je odsouzen za činnost na zahradě,na kterou jsem mu půjčil peníze o 8 let později a v garáži,již koupil o 10let později.Když jsem na tuto skutečnost ověřitelnou v registru nemovitostí poukázal,nebyl už nikdy připuštěn ke svědectví nikdo(,včetně policisty),kdo by svědčil ve prospěch obžalovaného.Byl i přepaden v bytě policisty a zmlácen,ale zda šlo o pravé policajty neví.Já jsem starý a nemocný dědek a s pc to moc neumím.Pokud byste odpověděl až Vám to bude možné na jos.kolinek@seznam.cz,byl bych Vám velmi zavázán.Tiscali je pro mne novinkou a nevím kde poštu hledat.Děkuju a fandím Vám,ať už dopadnu jakkoli.Mnoho zdraví a úspěchů!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit