-
Vážený pane Klímo,
Mám pro Vás informace podložené soudem o tom, jak krutě a bezcitně se kanadské soudy a celý korupční systém v Kanadě zachoval ke dvema českým nezletilým dětem (11 a 12 let) Arogance a korupce soudního systému jim doslova zničila dětsví, jen proto, že systém chrání její promiskuitní a prostitucí se živící prolhanou matku proti milujícímu otci. Obě děti jsou českými občany a nejenom, že nemají nikde zastání, též nikdo nebere na vědomí, že trpí. Tato situace je aktuelní a trvá již 6 měsíců.
Jste na vrcholu mého žebříčku, neb jsem přesvědčen, že máte odvahu. Všichni kanadští reportéři s kterými jsem doposud o těchto vleklých soudních záležitostech mluvil se klepou strachy před tímto korupčním systémem, který se živí na utrpení stovek dalších dětí rok co rok, včetně 'slavné' dnes zkorumpované RCMP.
Máte zájem se sejít? Jsem teď na pár týdnů v Čechách. -
Vážený pane Klímo, srdečně Vás zdravím.
I když ještě nejsem v důchodovém věku (1960), velmi mne zaujala Vaše positivní aktivita ve vztahu k našim seniorům. Rád bych, abyste se v tomto směru zamyslel a rozšířil oslovení i na produktivní část populace. Minimálně já sám, protože Vám věřím, jsem ochoten přispět, stačí založit nějakou obecnou společnost.
Libor Gašparovič, Olomouc /602 512 877/ -
Dobrý den pane Klímo.
Nemám ve zvyku reagovat takto na nějaké události, ale vaše výzva týkající se věnování důchodu potřebným se mi nelíbí a proto píši. Podle mého názoru by bylo lepší, pokud byste se i s těmi co se k vám připojí, nějaký smysluplným způsobem zasazoval o to, aby takové případy chudoby vůbec nebyly. Vím, že je to těžké, ale bylo by to asi účelnější. Znám několik případů, kdy člověk OSVČ celá léta neodváděl daně a sociální pojištění jak by měl, žil si na vysoké noze a dnes, když má malý důchod, tak ho má někdo podporovat? Stejně se s tím nic nevyřeší. Ubyde možná sto nejchudších důchodců, ale co ti, kteří budou na posledních příčkách nadále. Co potom? Připadá mi to jako psí útulky. Vezmu si jednoho, abych mu pomohl, ale co ty tisíce ostatních, ti nemají právo na slušný život? Nechci to samozřejmě srovnávat, ale pokusme se udělat něco pro to, aby tyto útulky seniorů vůbec nevznikaly. -
Vážený pane Klímo, pši vám,protože jsem nynější partnerka pana Sapendowského a věřte nebo ne doposud rozvod neproběhl ani výchova výživa malé Jenny ,která se sotva dovede bránit matce. Je stále ve výchově u otce,ale matka o ní jeví tak málo zájmu ,že mi zůstává rozum stát nad tím co tady píše. Kdyby se o dceru starala tak jak má, mohla být Jenny u ní a nemusela by se bát,že by jí otec někdy vzal. Proč tu matka nepíše ,že otec na dceru posílal 6000,-kč měsíčně a ještě jí nakupoval oblečení,platil letní tábor. Paní Sapendowská napsala,že jsme dva nemocní lidé,ale i ve škole kam Jenny dochází se vyjádřili,že by měl matku někdo vyšetřit.Maminka která miluje svoje dítě nenechá svoje dítě samotné 5 hodin denně doma o víkendech ho nestrká cizím lidem , jen aby se jí zbavila , nenechávala by Jenny doma o hladu ,malá jedla topinky a hranolky tedy až večer když matka dorazila domů. Matka dosáhla jen toho,že malou sociálka v Chomutově umístila předběžným opatřením malou do Klokánku,protože řekla dceři,že jí radši dá do děcáku než aby byla s tátou!!!!To také udělala ,ale otec se odvolal proti předběžnému opatření a soud v ústí nad Labem dal otci za pravdu a dceru museli z Klokánku pustit domů. Dcera není izolovaná,jen ví co všechno jí matka dělala a u táty má klid. Jenže to je na román nejen na pár řádek.Jenny je spokojená ,ale soud v Chomutově je pomalý a ani za rok a 8 měsíců nedokázal rozhodnout komu dceru svěří do péče.Matka na dceru nepřispívá ani korunu, na její 10té narozeniny jí poslala jen smsku , nebyla za malou 4 měsíce a když otec chtěl ,aby Jenny jela na dovolenou s mořským koníkem ,matka to odmítla podepsat.Takže malá měla smůlu.Otec se nemstí matce je mu lhostejná a že já jsem s ním udržovala vztah již dříve? Ano ,ale pak se kvůli malé vrátil domů a náš vztah jsme ukončili.Teď je vše jinak a malá je tady doma!!!! Není pravda ,že o malou nejevil otec zájem,marodil 3 roky a matka chodila do práce do restaurace kde pracovala od rána 10.00 a vracela se domů v noci.Malá mluví perfektně německy přestože matka na ní mluvila jen česky.Matka také pobírala mateřskou z Německa a dětské přídavky také z Německa přestože bydleli v čechách. A přídavky pobírala ze dvou měst na jedno dítě.Až teď to vyšlo najevo. Sestra napadla pana Sapendowského a kamera u nás byla zapnutá jen proto,aby paní Sapendowská si nemohla vymýšlet,že jsme na ní sprostí,bylo to naopak a do mého bytu mi řekla,že bude chodit kdy chce a jak chce protože tu má její dítě.Tak jsem jí to zatrhla.Paní Mrázovou z OSPODU Chomutov vyhodili,protože jí nešlo o blaho dítěte,ale o matku a tím,že strčili malou do Klokánku udělala chybu.Máme vyšetření od psychožky ,psychiatričky a z Dyády,kde nám potvrdili,že malá je veselá ,chce u táty bydlet,chodí čistá, přibrala 7 kg a vyrostla o 9 cm. Je to normální dítě a kdo jí stresuje je matka.2x byla malá u ní na víkend, jednou jí nechala spát s kamarádkou na zemi na matraci a jednou spala na jedné posteli s kamarádkou a s 21letým bratrancem.Pročpak maminka nespala s malou sama a nevěnovala se jí ??? když jí tak miluje?proč se nezajímá o to ,jestli má malá co jíst ,co oblékat,pročpak na ní neplatí výživné? Vybrala malé úspory ,které otec malé šetřil až bude dospělá,aby měla nějaké peníze do začátku.Jedná se o částku zhruba 1600 EURO. Z toho malá neviděla ani korunu.Malá teď ví,že má domov a tátu a mě a ví,že jí nikdo nezbije za to ,že jí nejde do hlavičky učení hned,že s ní máme trpělivost a že jí nikdo nebije.Že když přijde domů ze školy má uvařený oběd a všechno je tak jak být!!! Snažila jsem matku přesvědčit ,aby se trošku začala chovat jinak k malé,vzala jí dva telefony které dostala od otce , násilím jí odvlekla ze sousedkou ze školy ,vytrhla jí z náručí paní učitelce a celá třída byla v šoku.To už tady paní Sapendowská nepíše.Že jí ukradla třetí telefon a zadržovala jí 3 dny školní tašku a malá z toho měla trauma to taky nepíše,ale výživné by chtěla i přesto,že je malá u nás!!!!! V Blesku se to už řešilo,když malá byla v Klokánku.Třeba jste to také četl. Ještě není konec všemu,ale věříme,že pan soudce dostane rozum a konečně rozhodne ve prospěch dcery. A ta chce zůstat v Mostě u táty.Sebrala malé všechny hračky které měly hodnotu elektronické hračky a marně jí dcera žádá aby jí je přivezla!!!! S pozdravem Plecháčková a my nejsme nemocní věřte že malé je u nás dobře. *4*
-
Klíma i Kroupa mě začínají připadat jako politici kteří přeskakují z jedné politické strany do jiné. Zejména Klíma to předvádí, že je mě z toho smutno.
-
Dobrý den pane Klíma. Jsem z Kadaně a jedná se mi o pronájem městských lázní Evženie v Klášterci nad Ohří. Já osobně využívám lázeňský bazén na rehabilitaci. Nyní město pronajalo od 1.7.2012 areál lázní Evženie viz http://www.lazneevzenie.cz/web/cs-index.php, společnosti ARC-MED s.r.o. Což je paní Mudr Ouzká (ODS).(Manželka europoslance Ouzkého (ODS), tedy Mudr Ouzkého rodině tunel IZIP), viz obchodní rejstřík, za 200,-Kč !!!! slovy dvěstě korun měsíčně. Vedení města sepsalo tuto výhodnou smlouvu pod taktovkou pana místostarosty Ing. Stanislava Stehlíka (ODS). prosakuje na veřejnost, že Stehlík obešel zastupitelstvo a smlouvu spáchal sám.Pan Stehlík blekotal v Televizních novinách na Nově 25.06.2012 jak je smlouva výhodná. V místním TV vysílání na KTkadaň lhal pan Stehlík, viz archiv na www.ktkadan.cz, že bazén bude město provozovat dál. Paní Ouzká o něj nestojí. Samozřejmě se lázeňský bazén 9.7.2012 zavírá a končí provoz. Prý dočasně. Asi jako snížení valorizace důchodů. Nevím, jsem laik. Ale pronajmout areál krásně renovovaných lázní za dvě stovky měsíčně (nevím jestli je to i s energiemi) pronájem TOI TOI WC kadibudky stojí na 14 dní 1500.- Kč), tak to snad už musí být trestný čin? Přinejmenším by nevýhodná smlouva měla zajímat státní kontrolní orgány. Lázně byly opraveny z trosek převážně za dotace EU. Asi je to pro Vás a pana Kroupu malá ryba, ale je to další všivárna . Mějte se hezky a ať se Vám daří. Jindra
pokorny73@seznam.cz -
-
no je to ucelove je to proste svetova mafie a terorizmus ne jen od bank ale i tajnech sluzeb honza S mame nato dost neprimejch dukazu :DD dekuji
-
-
Dobrý den pane Klímo.Včera jsem sledoval Váš pořad o panu Holečkovi a jeho domu.Uvedl jste zde,že pan Holeček byl za totáče opravář televizorů a něco jako vekslák tzn.byl při penězích.Chci Vás upozornit na to,že nemáte pravdu.Já sám pana Holečka s oné doby znám velice dobře protože mi jezdil se svým rozhrkaným trabantem opravovat mou ruskou televizi a to skoro každých čtrnáct dní.Byl v té době obyčejný podle mne chudý člověk a to velice ochotný a hlavně velice laciný opravář.Ve svém dlouhém životě jsem takových lidí potkal pomálu!
Píši to jen proto aby si lidé nemysleli že pan Holeček je někdo takový jako dnešní Jan.....a Bé....é. -
Pane Klímo,
uznávám Vás, ale myslím , že do Všeho se nepouštíte .Zajímalo by mne zda by jste se zaobíral i kauzou velmi známé banky , podvod na občana.
Děkuji za odpověď -
Vážený pane Klíma,
mám velký problém,zemřel mi syn a já věřím,že velký podíl na tom má osádka sanitky.Mám dost podkladů které tu nechci uvádět.Vše mám nahráno jak syn volá sanitku,čas kdy sanitka přijela...
Jste mi velice sympatický,na vaše pořady se ráda dívám a věřím vám.Pokud byste souhlasil,ráda bych vám ty podklady dala,věřím vám.Vždyť se jedná o smrt 44 letého člověka,který nedbalostí osádky sanitky nedostal možnost přežití.
Libuše Zajíčková -
-
Pane Klíma,
prosím spojte se se mnou,mám tolik důkazů že můj syn mohl žít,nebo lépe,měl šanci na přežití.Dnes jsem dostala od lékařské komory zamítavou zprávu.Nemám tolik peněz na advokáta typu Lžičaře a nejde mi vůbec o peníze,nechci na nikom nic vyhrátpeníze určitě ne,,jen chci aby se vědělo,co se dnes může stát,že během chvilky přijdete o dítě.Chtěla bych vidět ty lidi co rozhodovali o životě mého syna.Pokud nemáte zájem o takovou reportáž,dejte mi prosím adresu na koho bych se mohla obrátit.
Můj mejl je libusezajickova@seznam.cz
Děkuji Libuše Zajíčková
-
-
dobrý den,snažím se najít možnost,jak získat kontakt na kliniku v Lipsku,o které jste dělal reporáž,vlastně o pacientovi s mozkovým nádorem,kterého tam odoperovali,když tady mu operaci odmítli udělat.máme stejný problém a rádi bychom zkonzultovali možnost operace tam.můžete mi prosím,prosím sdělit kontakt?moc děkuji.
e.benoni@seznam.cz