-
Senzační
Ahoj všichni!
Nemohu jinak než s vámi souhlasit.Pepa je každopádně senzační!Do divadla mám permanentku a jeho výkony jsou vždy úžasné *1* *4* Musím uznat,že je opravdu vzorem muže *4* *4* Ne jednou mi ho můj učitel a rodinný přítel Zdeněk Rumpík dával za vzor jako herce a taky mě tím hecoval k lepším výkonům...a řeknu vám...dařilo se mu to *1* Takže Pepo...děkuju!:)jsi báječnej,takže jen tak dál;) -
-
Re: Senzační
Mám dotaz. Ty studuješ herectví? *7* To musí bejt děsně zajímavý, škoda že nemám talent.
Přeji hodně úspěchu. *4* -
-
Re: Re: Senzační
Děkuji *1* Ale zatím je to jen na základní umělecké škole-takže kroužek-literárně dramatický obor...ale herectví bych chtěla studovat i podrobněji *4* Tak matura je za rok tak se pak uvidí *5* -
-
Re: Re: Re: Senzační
JEZISI JA BYCH HO VUBEC NEPOZNALA STIMA DLOUHYMA VLASAMA JE KOREN -
-
Re: Re: Re: Re: Senzační
Já taky ne. Myslela jsem, že popletly fotky a dali tam někoho jinýho! *15*
-
-
-
-
-
ahoj pepo muzes mi napsat tvoje cislo na e-mail shanim tvuj mejl plosim kata
-
Fakt pěknej
Suk čili Pepa je opravdu úžasnej chlap. Takovej by se mi opravdu líbil!!! *14* -
Pepa je skvělej člověk a úžasnej herec!!!! *14* *14* *14*
-
star dance
Nové vydání star dance. Pepa v přímém přenose všem zamilovaným faninkám. http://www.carmex-kiss.de/index.php ?meintanz=1094306979282
P. S.: Nepotrhejte se smíchy. -
?!
Holky, tohle není seznamka ani náborová akce. -
Chodí s někým?
Má nějakou babu? *3* *4* -
-
Re: Chodí s někým?
- už jo
-
-
foto
Celkem by mě zajímalo co se vám na té poslední (10. v pořadí) fotce nelíbí. A to je stažená z Pepovích stránek a myslím, že má něco do sebe, oproti momentkám z Ordinace. Navíc není rozmazaná ani přepálená. Kdyby jste mi někdo napsali v čem je "jádro pudla", uděláte mi radost. -
Šťoura má pravdu
Naprosto se Stourou souhlasim, lide by meli snest i kritiku a ne hned prskat...Jasne ze chteji tu "svoji hvezdu" co nejvice podporovat - to je pochopitelne. Ja mela tu moznost se s Pepou setkat osobne a musim vam rict, ze i kdyz neni nejosklivejsi, je to uplne normalni clovek, ktery si na nic nehraje a nepovysuje se jako nekteri jini herci. Tak doufejme ze mu ta slava nestoupne do hlavy... *4* -
-
Re: Šťoura má pravdu
Konečně spřízněná duše, už to vypadalo že se nedočkám. Konečně se mnou někdo souhlasí a nebojí se to říct. Možná by se tu dal vytvořit nějaký řetězec souhlasu, který by nás spojoval všechny. Já třeba souhlasím s Poloniem. Líbí se mi, že je akční a neomezuje se jen na pouhý obdiv osoby, ale snaží se podporovat celou osobnost.
Celkem ti závidím, že jsi se setkala s Pepou osobně, to se mě asi nikdy nestane. Jednou jsme si psali po mailu a taky mi připadal v poho... *4* -
-
Re: Re: Šťoura má pravdu
Děkuji za uznání. Mě zase zaujal příspěvek od Nikol. Má šmrc, působí velmi pohodovím dojmem a jako jeden z mála přináší nějakou informaci. Možná je to tím, že Nikol chodí do divadla a zná Pepovu pravou "hereckou tvář". Navíc se o herectví aktivně zajímá. Myslím, že lidé kteří nemají žádné zájmy. nemohou nic zajímavého vytvořit, ktěm Nikol rozhodně nepatří. *4*
-
-
-
zkrátka the best
Úžasný herec a hlavně sympaťák,zkrátka muž mých snů *3*