Přejít na výpis diskuzí

Josef Pejchal

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Josef Pejchal

Milý Pepo
    Příjměte ode mne blahopřání k Vaším
    narozeninám.Přeji hodně štěstí,zdraví,úspěchy Ve Vašem povolání.
    V dnešní den dobrou pohodu. *4*
  • koldunka

...

Doporučuju kdo by ho chtěl vidět tak ať chodí často do Cinestaru v Pardubicích už jsem ho tam viděla po druhý a jednou v Divadle *4* .
  • Viděla jsem Vás v představení Zpívání v dešti ( pro mne je to kultovní film) - skvělé.Také jsem byla na Kunětické hoře na představení Cikáni jdou do nebe.Výborné. Přeji hodně dalších krásných rolí.
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů. Škoda že už nehrajete v ordinaci *3* *4*
  • jj dobrej

Koukám že se Pepa líbí. toco vidíme v Ordinaci ... je (nechci se nikoho dotknout) jen slabý odvar toho co Pepa skutečně dokáže. Zkuste si zajít do divadla a uvidíte jeho "pravou hereckou tvář". *3*
  • jj

jj souhlasim je to skvely klucina *1*
    je proste super mno *14*
  • Zdravím všechny fandy J. P. a chci vás k něčemu vyzvat. V pořadu Čt Divadlo žije! probíhá soutěž o nejoblibenějšího herce a herečku. Pepa tento titul sice již v Pardubicích vyhrál, ale na podzim má být vyhlášen absolutní výtěz, kterému bude věnována celá jedna Noc s Andělem. Na toto prvenství má Pepa ještě daleko. Více hledej na www.divadlozije.cz *8*
    • Re:

Můj hlas už má. *3*
  • Jen pro nej

Ahujky Pepo
    Jsi opravdu skvělí herec.Úžasne hrajes Adama v Ordinaci.patřís mezi me nejlepsí herce.Byla bych ráda kdyby jsme mohli nekdy pokeat *3* ahujky
    • Re: Jen pro nej

Ahoj Iwulinko, snad nejsi režiserka, nebo ředitelka hereckého souboru (nebo tak něco). Rozhodně to musí být krásné mít pod sebou skvělé herce. *3*
  • druhá výzva

Jak už bylo jednou zmíněno, pořad Čt Divadlo žije!, uspořádal soutěž o nejlepšího herce a herečku v Čechách mimo Prahu. Od 1.9. začalo finální kolo této soutěže, do kterého se Pepa dostal (samozřejmě i za pomoci vašich hlasů). Aby vyhál i finále a stal se 1.12.2007 hostem pořadu Noc s Andělem, bude naše hlasy potřebovat i nadále. Halsovat můžete na www.divadlozije.cz (Minuta slávy; finále)
  • Skvělej....

mi moc nepřipadá.... dokud hraje v podobných kusech jako je přiblblá ordinace.... Vzkaz pro pana herce: Jsi špatnej a pokud se rozhodneš konečně ukončit karieru tak si děvčátka najdou jiného idola ... škoda že toho po Tobě víc nezůstane *13*
    • anet3

Re: Skvělej....

No, možná by si měl někdy zavítat do divadla, abysi zjistil, že zas tak špatnej herec není. A že hraje v přiblblý ordinaci jak tvrdíš, no a co? Je to v dnešní době asi jedinej seriál, kterej dává příležitost mimopražskejm hercům. A nějak se začínat musí. Mimoto asi není tak "přiblblá", když ji sleduje půl národa *15* Ale je to tvůj názor, každej má na něj právo *3*
      • Re: Re: Skvělej....

Nazor je nazor... jinak do divadla chodim a rad!! Jenom jsou dobra predstaveni a dobri herci a na druhe strane spatna predstaveni a spatni herci. Mezi ktere Mr. Pejchal patří.... žádná pomoc.... snad už brzo pochopí i ostatní že kazí vkus národa hraním za laciný peníz v totální kravině. *9* Koncim a uz jsem neprijdu... pekny chatik odalisti (tky) *1*
        • anet3

Re: Re: Re: Skvělej....

Přesně tak, názor je názor *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit