Přejít na výpis diskuzí

Josef Pejchal

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

To teda nechápu kdo tady "míchá karty" *7* a podle čeho rozdává známky sobě i ostatním účastníkům diskuse. Nejde mi do hlavvy proč pouhé knstatování "Pepa je skvělej člověk a úžasnej herec!!! *14* *14* *14* " je hednoceno jako nejlepší příspěvek, přitom to víme všichni, jen to každy napsal vlastními slovy. Druhé místo zaujímá příspěvek "ahoj pepo ..." neznající velká písmena a interpunkci(o řeklep se zjevně nejedná). V textu žádá o číslo na e-mail (asi chce přístupové heslo*1*). Na opačné straně stojí (trochu naivní) výzva o hlasová do ankety. Autor zřejmě ví, že čtyři sta hlasu sám nesežene, požádá proto ostatní a vyslouží si tím (myslím že trochu neprvem)poslední místo žebříčku. Dvě předposlední místa obsazuje dotaz pro jinou účastnici didkuse a osobní názor na Ordninaci v růžové zahradě. Jo, když tu jen někdo trošku odporuje, tak s ním šup na konec řady, co? Možná jen nerozumím "hodnotým příspěvkům", nebo si tu každý kdo něco napíše musí kladně hodnotit svůj příspěveček, jinak ho všichni nemilosrdně převálcují kdejakou blbinou.
    Na závěr vás chci vyzvat k vyádření k tomuto názou ať už souhlásíte, nebo ne. Děkuji
  • xxxkatuskaxxx

Hamlet

Dneska sme byli v Pardubicích na Hamletovi a on hrál hlavní roli :-* moc se mu to povedlo :) takže za týden jedu znova :-* prostě super
    • janisshska

Re: Hamlet

jj taky jsem tam byla.Jak na začátku vystřelili já jsem se pěkně lekla.fakt zahrál skvěle.
      • xxxkatuskaxxx

Re: Re: Hamlet

:D Já taky :D sme se tam s kámoškou vedle chytli..:D ale měli to fakt pěkný.. i herci byly kořeni :D :D ten bratr Ofelie byl kus :D :D♥ ale Hamlet taky :D jela bych znova..:D :)
  • lulinek25

Pepa Pejchal

Je určo jeden z nejhezčích herců v ordinaci a VČD hraje uplně senzačně a ten jeho úsměv ach pak je ůplně k sežrání =)-
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vše nej k narozkám

Ahojky přeji vše nej k Narozkám hodně štěstí, zdraví, lásky a další dobré role.
  • čau

čau pamatuješ si na mojeho tatku.Jmenuje se Jaroslav Kalous
  • Super kluk

Ahojky jsi suprovej seriálový Vrabčáček hlasovala jsem pro tebe v soutěži v Blesku.Gratuluju!!!Moc ti budu držet palce se seriálovou Veverkou?Šťastný Nový rok 2009 hodně štěstí v životě hereckém i osobním.Ahojky budu ráda jestli se mi ozveš budu držet palce *14* *4* *4* *4*
  • ajris

hoj

čauky děcka tak tenhle ten klučina(mimochodem fakt suprově hraje) je synovec mojí třídní!!!!!! *3* *14*
    • Re: ach jo

no aby jsi si neucíkla... je to tak, jak říká pravdič... až na to, že hrát celkem i umí, ale předčítání v kostele mu moc nejde... ho pak vždycky s farářem pomlouváme chudáka... *1*
  • Pepíček

Teď si to Pepíček v ordinaci trošku tim svým chováním kazí, ale jinak je opravdu takový jaký si myslíte, sluníčko a pohodář.Měla jsem tu čest s ním chodit na gymplu na francouzštinu a jako cca 10tiletá jsem s ním byla na táboře.Ale to byl taky ještě 12ti letý špunt. *4*
  • Všechno nejlepší
    jste skvělej herec
  • anet3

Ne jen pěkná tvář...

....ale i vážně milej chlap. Měla jsem to štěstí se s ním v divadle setkat. O přestávce jsem ho požádala o podpis, na kterej jsem si musela počkat, až zkončí představení, protože neměl propisku *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit