Přejít na výpis diskuzí

Josef Pejchal

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blahopřání

Náhodou jsem zjistila, že máte dnes narozeniny, tak vše nejlepší.Kromě zdraví přeji krásné role. Už se dnes večer těším na Ordinaci..
  • vzkaz

I já patřím mezi ty , jejichž přáním je setkat se s Tebou/Vámi třeba jen tak někde , někdy náhodou ... Ne , že bych byla nějaká bláznivá faninka ,ale tak každý z nás má nějaké to malé přání ...
    Vlastně jsem ani nevěděla , co bych sem měla pořádně napsat , tak tady po sobě zanechávám takový bezcenný vzkaz ... Takže přeji pěkný den ...
  • Krááása

Je k sežrání fakt krááásnej a úžasnej herec... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vodka-s-dzusem

Mňam =c*

wow.. sladkej..roztomilej =c*
    --žramózní--
    hlavně jako -Suk- --v ordinaci x))
    žeru ho.. =0** *14*
  • Slaďouš

Je tak nádhernej že si to neumíte představit.Kůli němu jezdim do VČD kde hraje .Je to slaďoušek *14* *14* *14*
  • je super

ahoj přeju ti vše nejlepší ke svátku *14*
  • lieblinka

Krásnej!!!

Tenhle herec je překrásnej,milej,příjemnej a když vidim ten jeho kouzelnej úsměv,tak bych ho nejradči sežrala. *14* *14* *14*
  • hayca

Škola

Víte co se salo?
    On byl u nás ve škole a promluvil na mě. Jo, ještě na 2 mí kámošky, ale viděl mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • štěstí

Jen za minulej tejden jsem ho viděla dvakrát. *14*
  • hougerka.edward

Všechno Nejlepší

Vššchno nejlepší Pepíku užij si dnešní kulatiny...přeju hodně úspěchů v herecké kariéře x) a trošku více rozumu v Ordinaci xDD *1* Né nic proti je to přece jenom postava v seriálu =oP mno hodně štěstí lásky....užívej života HAPPY BIRTHDAY!! *14* *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit