-
Ahoj Vacátko - top léto 2015 jak se máš ? *1* *1* *1* *1*
-
-
Mám sa tak akurát dobre, zdarec!
*5* *5* *3*
-
-
Zázrak! Vdovec po Ivetě Bartošové se vrátil k exmanželce Darině a seká latinu
Super.cz, 20. 11. 2015 *2* Však od zas něco vyvede...třeba podpálí dům na štědrý den nebo tak něco *1* -
Rychtár je chcípák a kdyby Ivetka mela normálního chlapa po svém boku, který by jí pomohl dostat se z toho vseho, tak mohla jeste zít
-
Macura vylákal počůranou, ožralou a sjetou Ivetu před kamery TV Prima. Úmyslně litrovku jagermeistera nesl tak, aby kamera snímala celou vinětu a Ivetiny cajdáky a pomočené triko nezakryl nějakým hábitkem. I přes svůj zoufalý stav IB blekotala "ne-to", tedy si uvědomovala, že ji Macura vede na porážku. Ten magor může děkovat bohu, že mu cestou neexla a vřed jí praskl až po návratu domů. Měl jí zavézt na záchytku, psychinu nebo do jakéhokoliv špitálu. Věděl, že se žádný špitál v Rakousku nebude seriózně zabývat dezorientovanou osobou bez dokladů - s podivným doprovodem a je škoda, že oba tamní policie natošup nevyexpedovala zpět za hranice. Šlo mu opět pouze o prachy a zviditelnění, přičemž riskoval její život, aby získal další kompromitující materiál pro bulvár. Nevím, jaké osazenstvo má jeho hampejz v Líbeznicích, podle Šulekové půjde nejspíš o "dámy lehčích mravů", jestli on nebude něco jako kuplíř. Není pravda, že IB po
vystoupení v KV museli odnést dva muži, video se dá dohledat, Rychtář ji pouze podal ruku a na schody není vidět. Nevěra je histerický manipulant, který všemi svými nicky posílá lajky na Macurův (svůj?) profil. -
-
PS : hysterický se píše s tvrdým y Rychtáři ! *2* *2* Nevylívej si tady zlost,že jsi konečně dostal další definitivní rozsudek,proti kterému už ale nebudeš mít odvolání *1*
-
Blekotala jak píšeš aby jí netočili..sama vzkázala,aby zdeňka zavolali,aby přijel a odvezl jí..ten potřeboval mít důkaz,že šla dobrovolně,to že to pak televize odvysílala,s tím neměl nic společného,chtěl to video mít pro policii jako důkaz..
-
-
Práve to je hnus byla v strašnem stavu a Macura to ješte točil a dal na
-
-
dobře udělal..jinak by Rychtář dál tutlal jak na tom skutečně je..
-
-
To je pouze Macurova trapná verze.
*11* *12*
-
-
-
-
-
Bartošová balancovala mezi životem a smrtí několikrát do roka..a to už nějakých skoro 30 let..sebevraždila se už mnohokrát..nebo měla nehody,různé operace kvůli jejímu alkoholismu..ženy alkohol devastuje mnohem dřív..
-
Jednu urnu dostal od Pepína za pár domácích vajec i Zdenda. Do těch pikslí totiž oklepává Rychtář čvaňháky. Zatím jdou na odbyt, takže gigolo bude muset ze dva dny počkat. Domenico právě poněkolikáté natáčí remake slavného duetu Amore mio, tentokrát s hajným Horynou převlečeným za Marušku Pojkarovou, a má velkou šanci získat ve slavíku cenu "Objev roku".
*5* *8* -
Rychtáŕ u me hajzl byl a hajzlem zustane. Nebýt Ivetky, tak by se nemel na čím přiživovat
-
Na Rychtáře, Macuru a Martucciho už každý kašle jediný, kdo se im cpe do zadku je šišlavej PN není divu stejnej slizoun *11* *11* *11* *12* *1*
-
Vzhledem k "zasvěcenosti" nevěry jsem teď na pochybách, zda se pod jeho četnými přezdívkami ukrývá sám Macura, nebo je to dokonce Ivetina bludná duše sebevraha? Kdo jiný může s takovou jistotou popisovat několik let se vlekoucí telenovelu den po dni do nejmenších detailů, znát myšlenky všech aktérů... Nebo to jsou z velké části pouze fikce, které melduje furt dokola, že jim snad už i věří. V každém případě je jeho cílem provokovat a jeho nekonečný monolog je jak porouchaný gramofon...
-
-
tak to nečti,nikdo tě nenutí..nepíšu o myšlenkách akterů,ale to by jsi asi nepochopil..jen se mi hnusí,že je Rychtář pořád na svobodě,po všem co provedl..a dál provádí..
-
-
Já tady píšu jenom pravdu bohužel, jak Rychtar a Macura hnusne zacházeli s Ivetkou. A nevero, když tak obhajujes Macuru, tak asi nevis, že do Ivetky cpal alkohol i omamné látky v Itálii. Už vim, co mi na to odpovis, že byla na tom závislá. Práve naopak Macura ji mel pomoct aby se z toho dostala a nepomohl ji.
-
-
Macura s ní byl pár dní,nemohl jí z toho stavu dostat..jelikož do toho stavu,kdy byla mezi životem a smrtí se nedostala za den,ale za měsíce s Rychtářem..nebo spíš za rok a něco..už 2 roky před smrtí vypadala v jednom videu,že je to její konec..tehdy se z toho ještě dostala,ale už tehdy se pohybovala mezi životem a smrtí..Zdeněk jí pomohl,že jí odvezl z domu a prodloužil jí tak život o necelý rok..kdyby jí tehdy neodvezl,tak byla do měsíce mrtvá..Rychtář by jí nezachránil,on léčbě bránil..
-
-
V jednom z mnoha dopisů na rozloučenou Iveta děkovala miláčkovi Pepovi za záchranu života, proč asi nepoděkovala Macurovi??? Už to konečně vzdej, nikdo tě nebere vážně.
*1* *1* *1*
-
-
-
-
Ivetka když ji Macura unes do Itálie byla fakt dost nalitá. Pak ji ješte Rychtar volal : Ivetko Džambulko kde jses ten blázen te zabije ty umres, já te vykoupu umeju, kde jses prosímte
-
-
Já se budu také opakovat: Po akutní operaci a revizi dutiny břišní, byla IB přeložena do Bohnic nejen kvůli deliriu tremens, ale i trvajícímu velmi nechutnému mediálnímu divadlu, provázejícímu italskou anabázi. Za tuto konečnou nálepku nesvéprávné osoby byl odpovědný Macura, který s ní v kritickém stavu rajzoval po EU a prodával o ní dehonestující informace, z nichž některé nebyly uveřejnitelné ani bulvárem. Macura je také spoluodpovědný za to, že se IB nepodrobila v PLB následné a odvykací léčbě, protože její rodina po té ostudě chystala kroky k omezení její právní způsobilosti. Tudíž je spoluodpovědný i za její urychlený sňatek, který měl definitivně odříznout pravomoci jejich příbuzných.
Jdu si do skleníku pro salát, odpoledne zasadím sazečku a okopu česnek. Poté oslavíme příchod jara s našimi milými Pepíčky.
Nevěro udělej taky něco pro sebe, dej si C1000, B12 a B6, jdi na vzduch, ať ti nehrábne... už se stalo, že?
*1* *1* *15* -
-
Nechce se mi k tomu už vracet..nicméně Macura rozhodně nemohl zaa její prasklý vřed..Rychtáře v Itálii důrazně varovali,že by se s ní neměl vracet domů..výsledek je že byli asi za 10 hodin doma..sliboval,že jí hned den na to dá na léčení,místo toho jí nechal týden doma..proto jí praskl vřed..
-