-
pomoc
Pani Naty, nic nedělám schválně, nerozumíte legraci. A vůbec nevíte, o co jde, nemůžu nikde sehnat nějaký kontakt na pana Váňu. Nutně ho potřebuji, protože mu chceme s mužem pomoci, ale to Vám asi nic neříká. Evženie -
-
Re: pomoc
no tak to jste opět vedle! Pomáháme Martinovi Zachovi!! Ten je na tom mnohem hůř!! *8*
-
-
pane váno jsem vaše velká faninka miluji koně i když je mi 11 tak už 6let jezdím parkur odepište mi prosím na 19anna99@seznam.cz jak se vam libila letošni pardubická
-
-
Byla hezká !!!!!!!!!!!§§§ *1*
-
-
Gratulujeme
byla to krása moc jsme Vám to přáli Salačovi Tetov -
pan Josef Váňa
Nu musim pogratulovat k 119.ročníku VP.Byl to neskutečný závod.
Ju a ještě sem se vás chtěla zeptat jestli nevíte za co pan Josef Váňa jezdí?Mam v tom teďka zmatek... -
-
Re: pan Josef Váňa
NO POCHOPITELNĚ NE ZA OVES ALE ZA PRACHY!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pan Josef Váňa
Hm víš já myslela za jakou stáj... -
-
Re: Re: Re: pan Josef V��a
No já samozřejmě pochopil jak jsi to myslela,ale tys nepochopila,že si dělám legraci!A jinak myslím,že jezdí za svoji stáj Josefa Váni!! *1*
-
-
-
-
Rád bych se dozvěděl jesti jezdec Jiří Sejbal jezdivál s fenomenem
Váňou mělo to být kolem roku 1965 Váni se osobně zeptat nemůžu
tak kdo mi poradi , -
Gratulace
Moooc gratuluji k úžasnému výkonu na letošní Velké pardubické... Jste úžasní, a doufám, že jsem vás neviděla na stupni vítězů naposledy... *4* -
Gratulace
Ahoj Pepo!
Moc,moc,moc ti gratulejem.Všem jsi vytřel zrak a opět jsi zvítězil.Jsi prostě kanon.Moc tě pozdravuji.
František Běhal a syn Roman,kterého jsi učil lyžovat.Vzpomínáme na krásné chvíle na horách. -
gratulace
Velkou gratulaci panu Váňovi k vítězství a samozřejmě také k narozeninám a taky posílám velkou pusu Tiumenovi!!!!!! -
gratulace
Vše nejlepší!!!!!!!!!!!!!! -
Josef Váňa si prý zahrál i v seriálu Zdivočelá země !