-
Ne nejsem nějaký agresivní člověk,který útočil na pana Váňu,ale spíše naopak znám se sním.A znám i Pepu osobně.A slečna která ví,že neváží 72kg,to ví protože je to jeho přítelkyně.A ta musí vědět kolik váží a kolik ne.Ale myslím,že tahle debata je úplně zbytečná,neboť to je pouze Pepova věc kolik váží.Takže myslím,že už to nebudeme rozebírat a hádat se o tom.
-
-
No já ani nevím kolik vážím sám,natož moje přítelkyně ! *2* Já oba Váni taky osobně znám,ale nejsem nikoho z nich přítelkyní ani přítelem ! *1* Sem jen kamarád či známý,řekněme..
-
-
a na koni asi nejezdí,že ? *4* ani jedna?
-
-
Ano jezdí na koni,pracuje ve stáji!!!
-
-
Aha,vyznělo to tak,zda už si tam přítelkyni našel *4*..Škoda,že chce zůstat v Meranu, *9* je skvělý žokej,a závod dokáže udělat strašně zajimavým..Snad se,ale VP zůčastní ;)
-
-
tam asi ne..to by pak byla Italka.. *1* spíš si ji našel tady..
-
-
podobná na Lucku od Pepči Bartoše??
-
-
Noo zas tak podobná jí není..:-)
-
-
Chcii ji vidět :DD úplně moc..nevíte někdo jestli tuto sezonu bude Pepa běhat dostihy u nás,nebo zůstavá v Římě ? http://www.fotokisza.com/show.php?file=dostihy/2011/chy_12_11_11-111112_va_015 *5*
-
Nechápu,ale proč mu jeho kámoš :Palyza,píše na zeď fc:Tak co už máš v it babu ? :-P ..
-
-
protože nemá informace ! *1*
-
-
Ale rodina a milostný život je snad rozdíl!!!A pokuď po tom tak neuvěřitelně toužíš,abys věděla s kým Pepča chodí,tak se ho na to zeptej sama.Už je to trapné,jak tady pořád rozebíráte s kterou chodí.Vy to nejste a je to jeho věc!!!
-
-
Podobná diskuse už tady byla před časem..nedávno se zase někdo ptal..jen jsme o tom diskutovali..Ptát se ho nebudu,protože s ním v kontaktu nejsem ! Komu se to nelíbí,nemusí tady reagovat,ale my si tady budeme
psát co budem chtít !
-
-
Jj,ale vyznělo to tak,každopádně ji úplně závidím,vemte si kolik dostané eur za vyhraný dostih,týýýjo ta se musí mít *3* *14*
-
češky nejkrásnějšííí prosstě .
-
no zajímalo by mě jestli je to pravda :P sama to posoudit nemůžu :D