-
Teď jsem nepochopila,kterou máš na mysli,asi obě dvě,pochopila jsem to správně ?
-
-
Nee mám na mysli Pepovou přítelkyni.
-
-
A když říkáte,že jezdí s Pepčou v Itálii,takže ona je taky povoláním žokejka,jakože studovala v Chuchli ? ;)
-
Bohužel Vás zklamu,ale já nejsem přítelkyně Pepy,jsem pouze kamarádka jeho přítelkyně.Ta by sem nikdy nic nenapsala.A já jsem reagovala na ty příspěvky protože vím,že to není pravda,že Pepa váží 72kg.Ale to je jedno nebudu se tady s Váma hádat a zbytečně urážet.Každý máme právo na svůj názor a každý ať si věří čemu chce.
-
Ale ono to vůbec tajné není,akorát tady na téhle stránce nebudu zveřejňovat její fotku.
-
-
Kdyby jsi mi to chěla poslat tak muj email je lenickabe@seznam.cz *4* *4*
-
-
https://www.facebook.com/svatonova tahle *5* ,ani to nebolelo :D
-
-
Jojo,to bude ona..super :-) jsi dobrá andre
-
-
No tak to vás zklamu to ona není....!!!Ona pracuje u pana Váňi nic víc
-
-
Aha..škoda no,vážně ji nikdy neuvidíme..!
-
-
Je asi neviditelná jako ta jitrnice v pohádce Obušku z pytle ven ! *1*
-
-
-
-
A co je s Jančou???Proč sem dáváš její odkaz na fb??
-
-
Co by s ní bylo :-) jen ,že si myslím.že je to pepova přitelkýně,nic víc :-)
-
-
-
No jde opravdu vidět,že ta slečna(skrytá identita)vůbec nerozumí dostihům a už vůbec neví co je to handicap u koní když dokáže napsat,že kůň nemá max nosnost.U toho jsem se opravdu zasmál.Doporučuji ti aby ses první informovala o dostizích a pak tady psala příspěvky.Akorát tady mladého Váňu zhazuješ a říkáš něco co není pravda.A vidím,že to nemá smysl se s tebou o něčem dál bavit,neboť meleš pořád jen to svoje.A slečna která reaguje na ty tvoje příspěvky rozhodně ví o čem mluví,a to že sním je každý den tak musí vědět kolik váží.A už jsi trapná jak pořád meleš to svoje a přitom nemáš pravdu.
-
-
jeden agresivní Petr už byl i na diskusi o Josefovi Váňovi starším..snad to nejste Vy ! *1* Urážel tam Josefa Váňu že ničí přírodní rezervaci,poté co si Pepa zlomil nohu ! Jinak jestli ste si nevšiml,já tady píšu fakta,ta jiná slečna jen svoje domněnky a dohady..ona si mele svou já vím svoje..Sleduju dostihy dlouhodobě,už asi 5 let intenzivněji !
-
-
Petře proč tak zhurta ? *15*
-
-
-
Pan Vana mal by som zaujem s Vami spolupracovat, ako majitel kona, ktoreho by Vy ste trenoveli vo Vasom klube
Islo by to? -
-
Tady se asi pana Váňi nedočkáte,tohle je nějaká stránka fanclubu.Jistější bude když mu napíšete e-mail *3*
-
-
http://foto.osobnosti.cz/josef-vana-ml-552170 Tahle ta holka se kterou Pepan tančí,vzadu,by podle všeho měla být jeho přítelkyně :)
-
-
Nee..ta to není..to už bylo před časem vyvráceno !
-
-
Aha,já nevěděla,myslela jsem že tahle je ona..:) chci je někdy spolu vidět *14*
-
-
-
Pokuď by ses ho chtěla na to zeptat sama tak ti můžu dát kontakt!!!
-
-
Nemyslím,že by nám odpověděl..
-
-
A já myslím,že by odpověděl.Spousta holek mu píše,a on jim normálně odepisuje.
-
-
-
Ano je sním v Itálií...
-
-
a ty taky ? Kdyžtak je pozdravuj ! *1*
-