Přejít na výpis diskuzí

Josef Váňa ml.

OSOBNOST 14.10.2008 
331 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se dívám do jeho přátel,mohla by to být ještě NIKOL VÁŇOVÁ je sice blbost,že by si hned psala jeho příjmení,ale když má takový vkus ;)
  • Já miluju Josefa V. staršího. Podle mě je to ten nej. jezdec v dějinách česka. Hlavně aby po včerejší prohře kvůli jinému koni nepřestal závodit. Je to hvězda!!! *14*
    • souhlas,je to tak ! *14*
  • Pokuď máš namysli na fc na strance o Pepčovi,tak tam byli zveřejněny fotky pouze s ním.Jeho soukromé fotky tam nenajdeš.
    • Ježiš,ty jsou náhodou dost soukromé !
      *15*
      Je tam vyfocenej s celou rodinou !
  • Na těch fotkách to není ani jedna,to jsou holky,které chodí do stáje k panu Váňovi.Na Velké také byla.A to dítko s Pepou je malý Pepíček syn od Pepči Bartoše.A kontakt na něho mám.
  • http://g.denik.cz/45/ec/ftg-3-vp124-velka-pardubicka-dostih-jenicek-2-2014-pce_galerie-980.jpg
  • Nebudu tady zveřejňovat její fotku...
    • Tak nezveřejňuj :D
      • Stačí nám jméno..a jestli chceš můžeš nám napsat i příjmení ! *15*
        • Jo no,přesně :D :D
    • tAK NE NO ! *15*
  • Je mi už jasné proč má pepan holku od koni, my jezdkyne jsme pry nejlepsi v postely *15* *15* *15*
    • v postelY ? Nuč se pravopis !!!
      • nauč..fakt trapas !
  • A proč by se za ní jako měl stydět??To by s ní asi nechodil ne...
    • Nee,jen to prostě nechce zveřejnit :-)
  • A na můj email bys mi ji neposlala ??
  • Ano,tyhle ty výdělky ale ovšem nemají žokejové ani trenéři...tohle je pouze co dokázali vyhrát na dotacích...to kdyby měl Pepa Bartoš 80 milionu tak by už nikdy nemusel pracovat...a asi těžko by zháněl práci pro svojí manželku.
    • Tak jsou lidé,kteří pracují,protože je to baví i když jsou finačně
      zajištění..Paní Váňová na tom prý kdysi byla hůř..Když žili v Německu nemohla dát děti ani do školky,protože prý neměli peníze na bačkory..
      • Ale tak kdyby měl 80mil myslíš,že by ho to bavilo každé ráno vstávat,ať je horko ať je zima,ať prší,sněží,mrzne...to asi těžko!!Tyhle peníze prostě oni pouze vydělali na dotacích,nemají je.Ale jasně nebudu se tady s Váma hádat,myslete si co chcete je to jen vaše věc.Ale myslím,že by asi těžko Bartoš v rozhovoru říkal,že potřebuje zázemí pro rodinu a práci pro manželku,kdyby měl milion.Já pracuju v dostihové stáji a vím kam ty vydělané peníze za dostih putijí.A rozhodně žokejové nejsou milionáři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit