Přejít na výpis diskuzí

Josef Váňa ml.

OSOBNOST 14.10.2008 
331 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím kolik kdo vydělal ale Pepíček Váňa je úplně rozkošnýýý :-* takové mimnko
  • Ano už jsou spolu 2roky a teď spolu žijí v Meraně.A jeho přítelkyně se taky zajímá o dostihy,takže s ním jezdí na každé dostihy.
    • Andrej taky ho vidam casto na dostihach. V Meranu,Pardubicich Mostu a na dalsich zavodistich a taky jsem ji nevidela.Me by stacilo ho jenom znat,treba mit na neho nejaky ten kontakt nebo neco takovyho,ale to asi nesezenu *9* stacilo by mi ho mit jako takoveho kamarada..Vzdyt vite kamarad taky rad *1* *14*
      • Je to ta,co loni přinesla Josefovi Váňovi staršímu bundu po VP,protože
        ji při oslavách ztratil..
        • Tak to je hodná,že mu přinesla bundu :D
          • Alespoň to řikal Pepa starší v televizi..že jak slavil loňské
            vítězství,tak cestou po pardubických hospodách ztratil bundu..
            http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/exkluzivni-rozhovor-pri-oslavach-jsem-ztratil-bundu-rika-zokej-vana.html
            • Jj,vážně to tam říká,pan Váňa :-) mohli ji ukázat i do tv :P až máme představu..
    • *9* aha,ještě jsem ji nikdy s nim neviděla,poněkuď zvláštní,nemají spolu nějakou fotku ? *13*
  • Proč vás tolik zajímá jeho holka??Já si myslím,že je to jeho soukromá věc... *3*
    • Ne,veřejná ! *1* Už se o nějaké i psalo i v knize,ale to byla nějaká jiná,protože šlo o dobu před 5 nebo 6 lety..
    • Však já nic proti nic nemám,jen mě prostě zajímá jak vypadá nic víc.chci jen veďět kdo má to štestí být s ním
  • Nee ta holka se tak opravdu jmenuje.Jeho přítelkyně je starší než Pepa.A myslím,že by bylo lepší se zeptat jeho,pokuď vás tolik zajimá jeho přítelkyně.Než tady spekulovat která by to mohla být.
    • jinými slovy s ní není nikde veřejně vyfocený ? *1* Tak to ji chce asi tajit..Proč by se s ní jinak neukazoval ? *1*
  • Naposledy jezdil 31.12.2011 a konec roku zakončil vítězstvím.A u pana Váňi je zaměstnáno více lidí,takže mu koně má kdo jezdit,není tam jen Pepča Bartoš.Pozdrav vyřídím!!
    • to jo..ale v Itálii kde to potřebuje jich tolik nemá..
  • Ono taky existují jiné způsoby např.mobil,e-mail...atd
    • za prvé mobil ani email na něj nemáme..a za druhé pochybuju že by odpověděl.. *2* Když se s ní ani nikde neukazuje..to to chce tajit.. *6*
  • Víš,co věř si čemu chceš!!!A až budeš vědět co je to handicap u koně,tak se můžeme o něčem bavit!!Já vím,že Pepa 72kg neváží neboť jsem sním každý den!!A už jsem prosím tě nepiš takové bludy a nesmysli!!!
    • nauč se nejdřív pravopis !! *15*
      • wauworld
        a já jsem Paris Hilton ! *2* *2*
  • Chce zůstat v Meranu,takže asi tu dostihy běhat nebude.A píšemu to protože je sním v Itálií.
  • No tak to mi třeba nepomůže,že je má na svém fc ty fotky,když vůbec nevím o koho se jedná ;)
  • Ano tohle oni vydělali pro majitelé,trenéry...ale rozhodně tyhle peníze oni nemají oni mají pouze deset procent z výhry.Myslíš,že kdyby žokejové měli takové prachy několik milionu,že by ještě někde pracovali?A určitě kdyby Bartoš byl milionář tak by nepotřeboval práci pro svojí manželku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit