-
Nejhezci kluk na svete
Nejhezci kluk ktereho sem kdy videla a jezdi uzasne aj na Velke byl frajer.Bozi *14* -
Pepa nepřibral 10kilo a neváží 72kilo,ale minimální váhu má 65kilo.Takže nic zhazovat nemusí...Včera když jezdil Farnona tak ten kůň měl handicap 72kilo a neee Pepa!!!
-
-
Kdepak ! Přibral ! Váha,kterou žokejové uvádějí oficiálně se hodně liší od reálné..pak vždycky musí hodně narychlo hubnout..jinak handicap je maximálně v golfu ! *1* *1* Znova si pusť video z prvomájové step. a uvidíš že tam o handicapu nepadlo ani slovo,ale jasně říkali že Váňa navzdory své vysoké,nejvyšší váze vyhrál..
-
-
Jinak co je to handicap u koně ? *2* *1* Kůň nemá maximální nosnost..a stoprocentně kůň neváží 72 kilo ! Koně mají od 400 kil nahoru..i 500 či 600 kilo..
-
-
-
nechce se mi sem přhlašovat..:D
jj asi tak to beru *14* *14* *1* *1* *15* *15* ale když jeho otec vyhrál VP 6 X tak sny by mohl 5 X *15* což..?? *1* *15* -
Tohle ona myslím nebude,protože na té fotce co posíláš je tahle holka http://www.galopp-reporter.cz/galerie/2012/tvare-veke-pardubicke-10-2012 ta holka co má něco zvláštního na hlavě :D černobílá fotka,někdo se už ptal jestli to je ona,a někdo odpoveďěl,že ne..a myslím,že je to ta samá holka..ta hnědovláska
-
-
Tak nevím,ale všimněte si,že ho na téhle fotce drží za levou ruku :-)
http://imagebox.cz.osobnosti.cz/foto/josef-bartos/O546644-45758.jpg
-
-
=)
Letos je nejspíš v sedle Tiumena tak by to možná mohl dát =)jeto nadanej jezdec tak doufam že se mu to podaří ;-) -
-
Re: =)
tak ten se má ještě hodně co učit ! A i kdyby vyhrál,řekne se :Je to syn Váni !!!!! A taky že jo ! Váňa starší je lepší,protože si všechny úspěchy získal sám !!! *15*
-
-
:)
Je pěknej, ale podle mě nemá takovou chuť jezdit, co bych dala za to, kdybych měla jezdit na koni třeba od rána do večera *14* -
-
Re: :)
Asi by tě pěkně bolela prdel xD -
-
Re: Re: :)
sprosté příspěvky budu mazat !!! *8* *13* -
-
Re: Re: Re: :)
Vždyť se to ani jinak říct nedá, ne? ;) -
-
Re: Re: Re: Re: :)
ale dá ! PRDEL je sprosté slovo !!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Tak já si myslím, že eufemismus by to tak dobře nevystihl (pokud jsi někdy seděl/a celý den na koni, tak víš, o čem mluvím) :)
-
-
-
-
-
-
Vše nej
Všechno nej k 6.místu ve VP *3* -
-
Re: Vše nej
všechno nej se přeje k narozeninám ! K umístění se gratuluje !! *15* -
-
Re: Re: Vše nej
nemusíš chápat ;)
-
-
-
Já myslela,že když zde někdo posílal odkazy videí,ve kterých je bratr od Pepy,že tam bude ta jeho holka..chtěla bych ji vidět *9*
-
Ne není...
-
-
Jak já ji závídím :) určitě má na výběr tolik holek,to musí být něco chodit s ním třeba po závodišti :P waau..sen a jje už s tou holkou dlouho,nevíte ?
-
-
*1* To víš,že má,když je to syn nejslavnějšího žokeje !
-
-
Aha,já myslela že tohle je ona
-
-
Prosím můžu požádat tu osobu,která sem dala ty fotky Pepči z dovolené,aby je vymazala???Moc děkuji