-
Na Pepu staršího bohužel nikde email nebyl uveden,jen telefonní číslo,ale zatím jsem neměla odvahu mu zavolat !
-
-
Pokud na Pepu staršího někdo máte email,tak ho prosím uveďte,ráda bych mu napsala ! Telefon na něj je uveden na blogu josevanajebuh v rubrice kontakt.
-
-
Jedině poprosit třeba mladého Váňu nebo třeba Pepu Bartoše,až ti dají jeho email.. *3*
-
-
Zkusím mu napsat sms,je možné,že ani email nemá,nebo jen k
pracovním účelům..
-
-
Tak ho dám i sem,doufám,že má stále stejné číslo : Josef Váňa (starší)
Předseda AČTJ
tel: +420 602429629 -
-
Jestli je to číslo na mobil,tak bysme mu mohli alespoň poslat sms zprávu
s dodatečnou gratulací k narozeninám..asi to zkusím !
Snad se neurazí ! -
-
Já myslím,že se určitě neurazí..:-)přání k narozeninám potěší snad každého,ikdyž dodatečne *3*
-
-
Doufám,že mi sms odešla správně,protože jsem musela vynechat předčíslí,jelikož mi nešlo dát plus..no nic,snad to došlo..
-
-
-
-
-
-
Však ano,já to takhle myslela,že si myslím,že chodí s normální holkou :) ale pouze podotýkám,že si k němu dovedu více představit takovou holku neříkám barbínku,ale takovou tu jak potkáváváme na dostizicíh,šatčiky,kloubouky,podpatky:-)Napříklád přítelkýně od Big Joeho ta taky na první pohled vypadá jako barbínka,ale bude to úplně normalní holka,viděla jsem,že dokonce vodila sixteen,takže ke koním má asi taky blízko,což je super..Ta jeho přítelkýně,je moooc pěkné..proto chci vidět i od našeho milého PEPEHO..
-
-
To není přítelkyně,ale Bartošova manželka ! V obličeji se mi moc nelíbí..myslím,že Bartošova manželka taky profesionálně jezdila..
-
-
No děvče zas tak si to nepředstavuj,on zas tolik peněz za dostih nedostane.
-
-
Relativně dost..ale záleží na tom kolik musí z toho odvést zaměstnavateli,trenérovi,majiteli koně.. *15*
-
-
Aha,tak manželka,překlik :D mě se libí :) pěkná blondýna..vážně profesionálně jezdila,myslíš jakože dostihy ? :) nebo jakou disciplínu ?
-
-
Aha..tak jeho manželka se jmenuje Lucie,takže jsem v databázi našla
někoho jiného..takže už si nejsem jistá,jestli jezdila..
-
-
wou
mnooo abych pravdu rekla tak je mrteeee!!!heeej ja asi taju!! *14* *14* -
♥☺♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
nechápu vás
nechápu proč sou tady z něj všichni tak hotoví...sic e možná je pěknej ,ale bez urážky kdyby něměl, tak slavnýho otce, který by mu dával nejlepší koně z jeho stáje, kde by teď byl?... *3* -
-
Re: nechápu vás
Pěknej je, ale letos neměl nejlepšího koně, a přitom se několikrát umístil ve vedleších dostizích. A že nedojel Vp,tak to ho šlechtí, že nehnal toho koně až do konce, když na to neměl. -
A ještě jen dodám,že ho Váňa učil jezdit skoro od narození,takže podmínky k tomu měl! Nejstarší 2 Váňovi synové ne,ale to bylo ještě v době kdy byl Váňa hodně mladej a ještě nevyhrával ale už jezdil! *1* -
-
Re: Re: nechápu vás
Ne s jeho syny je to jinak! Pouze nejstarší Jiří(narozen 1974)neměl podmínky! Z manželství s Pavlou(narozena 1968)měl Martina(1988,který studuje archeologii a až potom Josefa(1991):ten zřejmě kvůli stejnému jménu musel jít(nebo spíš jet! *1* )v jeho stopách!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: nechápu vás
No ale Martin s nima už od 15 let nebydlí,přestěhovat se chtěl už ve 13,až dodělá ZŠ,bydlí u prarodičů! Je to takové divné,ale asi když jako jedinej nejezdí tak to nemohl vydržet!
-
-
-
no teď je na koni,a bez otce by byl asi v prdeli!!! A proč jsou z něj všichni tak hotoví?Protože je to jedinej mladej a slavnej žokej a navíc pokračovatel slavného Váni!!! To je to samý jako to,že jsou už teď hotový z Federerových dvojčat a tipují už teď jestli vyhrajou Wimbledon! Vpodstatě je lituju,protože se od nich čeká strašně moc!! *15* -
-
Mno jo holky sou z něj paf protože je mladej , hezkej a slavnej kdyby žil někde v taký díře ako já asi bych si ho tam nevšimla kdyby nebyl slavnej , přiznam se taky ho žeru ;-) ale nadruhou stranu si uvědomuju že takovej outsider jako já nemá šanci -
No mladejch žokejů je tam víc a tky ho máme rádi as proto ze je tky milej *3* *14* *14*
-
-
-
Připadalo by mi to zvláštní,se ho takhle zeptat,no já snad je někdy spolu uvidím :-) když ta fotky asi nebude no :D
-
No,tak samozřejmě že mají spolu fotky... *3* A tak na dostihy s ním přijede,ale pak spolu asi těžko budou když jezdí.A kontakt by se mohl sehnat,kdyby slečna měla zájem...Já ho mám...*3*
-
-
A ty seš kdo ? Ta kamarádka co sem psala před časem nebo kamarád ?
-
Prostě má hlavu,dvě nohy a ruce,tak se z toho nezblázníme..
-
A nemůžete mi poslat nějakou fotku kde jsou spolu,prosím ? :) stačí odkaz,chci ji vidět
-
-
Budu ráda,za fotku i kontakt.Stačí mi to poslat třeba na EMAIL můj email je lenickabe@seznam.cz
-
-
-
http://www.galopp-reporter.cz/prave-ted/josef-vana-mladsi-se-tesi-na-trenerskou-premieru Josef Váňa mladší aktivováním trenérské licence ukončil jezdeckou kariéru. „Jsem rád, že jsem ukončil kariéru na vrcholu a doufám, že si mě lidé budou pamatovat jako stylového jezdce. Kromě Velké pardubické jsem vyhrál všechno, co jsem si přál. Dvakrát Gran premio a všechny grupy v Itálii, vyhrál jsem na všech třech drahách v Paříži,“ vypočítá úspěchy čtrnáctileté kariéry Váňa. V evidenci Jockey Clubu má 11 rovinových a 322 překážkových triumfů. „Chci se trenérské práci věnovat na 100 procent, postupně se zlepšovat a zdokonalovat, abych někdy časem to mohl převzít plně po tátovi a on mohl odejít do zaslouženého důchodu.“