-
lidi ukažte mi tu stranku kde má udajne randit s nejakou českou
-
Klaus je uplně seeeeexi♥♥♥♥♥♥♥♥♥
-
Komu se ke Klausovi líbila Persie White? Slyšel jsem ji zpívat, humus a mezi námi k světu vypadala když na ni říkali stylisti, humusné tetování. Měl vždy na víc.
-
-
Ke čas na plný čáře-o ty češce o tom že přijede,víš o něm kuloví vždyť chodí s clairre hot ty blbe!*10**11**7**7**7*
-
-
Najdi si na zahraničních serverech s kým chodí Claire Holt. Hlavně pro Josepha je to nový vztah asi týdenní...ověř si informace a pak útoč. Chytrá
-
-
-
nevite s kym Joseph Morgan chodí *3*
-
-
Prý s jednou Češkou.
-
-
Ještě se Vám ožení v Česku. To padne slz co?
-
Spíš přijede za přítelkyní. Je z Prahy. Spíš soukromě, ne?
-
-
COŽE?? Kde jste to četli, prosím??
-
-
Přímo z jeho twitteru a hlavně to ví jeho herečtí kolegové. Mojí známí jsou přátelé jeho české přítelkyně.
-
-
Wow :) Díky :) Tak to je ale drsné, já jsem hlavně ráda, že ví o Česku :D
-
-
-
Si jo*9*
-
-
Jupí
-
KLAUS KLAUS KLAUS!!!!!!*14**14**14**14*
-
Musím Vás potěšit Joseph Morgan randí s Češkou. Je to potvrzené. Dlouho se o tom mluvilo, trochu potutelně to potvrdil. Že ho moc láká Praha. *14*
-
-
Jo touž si sem nemusela psát když přijede soukromě vole*10**1**1**1*
-
A hned ho požádám aby mi podepsal úplně všecko!!!!hurrá aspoň někdo by mohl přijet když ne Stefan tak Klaus*1**1**1**14*
-
Až přijede do prague jedu tam taky!!!*6**1*
-
Fakt?????*8**8**8**8**8**8* ať přijede!!!!!hned ho uobjímám k smrti a ať přijede i s candice accola a Paulem wesleyem!!!!!!*1**1**15**15**15*
-
-
OH...pane bože je takkkkk sexxxxy!!!!!*14**14**14**14**14**14**14* už se mi začíná líbit víc než stefan