Přejít na výpis diskuzí

Joseph Morgan

OSOBNOST 16.8.2011 
259 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smiley15
    Je moc hezkej a jsem moc ráda že chodí s Candice a to jsem o tom nevěděla..
  • Počkat, on chodí s Candice Accolou? To jako fakt? *8* *4*
    • Taky na to koukám *15* *15* *8*
  • V TDV je nejlepší postava bez něj by byl seriál o ničem !!!! *14* *1*
  • http://www.facebook.com/vampire.damonandklaus
    prosim sdílejte a dejte lajk na tuto stránku jeslti máte rádi deníky a Josepha a další..Děkuji ♥
  • V the vampire diaries je rozkošnej jen mě mrzí že je zlej. Ale zase plus protože má city a prostě doufám že v 4 sérii bude on i Tyler. *1* *1* *14* *14*
    • jo to by byla bomba ............ budeme jim fandit a uvidime *14*
    • Ja nesouhlasím, jako zlej je naprosto k sežrání:-* . Miluju ho jako Klause!!!!!!!!
    • Salvatorkaa
      Zpočátku jsem ho nenáviděla ale ted jsem z něho uplně vedle a chci aby byl s caroline
      • S caroline by byl naprosto božskej. Nenávidím Tylera!!!! Proč si jen caroline nevybere Klause?? No jo vlastně on je ten zlej!!!!:-D
        • Salvatorkaa
          :-D JÁ taky nejsem svatoušek, Caroline se hodí ke Klausovi, at se vykašle na Tylera!!! :-D
  • .snoopy.
    Všechno nejlepší k narozeninám! :D
  • Zbožňujem ho! Ten jeho britský prízvuk! *14* A neuveriteľne zbožňujem, keď v The Vanpire Diaries balí Caroline, ako sa usmieva.. tak dole sa kukne a usmeje.. waaa :D *1* *14* *14*
    • joooooooo ! ten jeho sladký pohled a úsměv, uplně provokativní ! :) je z nich nejlepší !
  • jo, on je naprosto...dokonalý...můžu nechat oči na obrazovce vždycky jak nádherný je! Nemá konkurenci *14* *14* *14* *14* *14*
  • zbožňuju jeho hraní a úplně miluju jeho přízvuk, ten je prostě dokonalý
  • V The vampire diaries ho žeriem dufam že ho tak skoro nezabijú lebo Klausa hraje perfektne ta rola mu fakt sadla je tam tam totiž najlepší zo všetkých

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit