-
Je moc hezkej a jsem moc ráda že chodí s Candice a to jsem o tom nevěděla..
-
Počkat, on chodí s Candice Accolou? To jako fakt? *8* *4*
-
-
Taky na to koukám *15* *15* *8*
-
-
V TDV je nejlepší postava bez něj by byl seriál o ničem !!!! *14* *1*
-
http://www.facebook.com/vampire.damonandklaus
prosim sdílejte a dejte lajk na tuto stránku jeslti máte rádi deníky a Josepha a další..Děkuji ♥ -
V the vampire diaries je rozkošnej jen mě mrzí že je zlej. Ale zase plus protože má city a prostě doufám že v 4 sérii bude on i Tyler. *1* *1* *14* *14*
-
-
jo to by byla bomba ............ budeme jim fandit a uvidime *14*
-
Ja nesouhlasím, jako zlej je naprosto k sežrání:-* . Miluju ho jako Klause!!!!!!!!
-
Zpočátku jsem ho nenáviděla ale ted jsem z něho uplně vedle a chci aby byl s caroline
-
-
S caroline by byl naprosto božskej. Nenávidím Tylera!!!! Proč si jen caroline nevybere Klause?? No jo vlastně on je ten zlej!!!!:-D
-
-
:-D JÁ taky nejsem svatoušek, Caroline se hodí ke Klausovi, at se vykašle na Tylera!!! :-D
-
-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám! :D
-
Zbožňujem ho! Ten jeho britský prízvuk! *14* A neuveriteľne zbožňujem, keď v The Vanpire Diaries balí Caroline, ako sa usmieva.. tak dole sa kukne a usmeje.. waaa :D *1* *14* *14*
-
-
joooooooo ! ten jeho sladký pohled a úsměv, uplně provokativní ! :) je z nich nejlepší !
-
-
jo, on je naprosto...dokonalý...můžu nechat oči na obrazovce vždycky jak nádherný je! Nemá konkurenci *14* *14* *14* *14* *14*
-
zbožňuju jeho hraní a úplně miluju jeho přízvuk, ten je prostě dokonalý
-
V The vampire diaries ho žeriem dufam že ho tak skoro nezabijú lebo Klausa hraje perfektne ta rola mu fakt sadla je tam tam totiž najlepší zo všetkých