Přejít na výpis diskuzí

Joseph Morgan

OSOBNOST 16.8.2011 
259 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba jsou s tou Češkou v milostném trojuhelníku což by v případě Persie nebylo tak vyloučené.
  • Jo a hele jsme u toho podstatného - nikdy to nikdo z badatelů po pravdě nevysvětlil. Ty jsi to napsala, že je možná zná, pochybuji, že Sebastián Roché v 50 letech bere do přátel všechny fans co ho požádají, jeden příklad za všechny. Když je ta Petra musí znát, aby ji měli v přátelích - jak se s nimi mohla seznámit aha? To sedla do letadla, letěla do Atlanty a přišla na natáčení a řekla Hi, chci být vaše friend? No vysvětlení je....
  • Třeba se naštval, nevím. Tak ač hraje Klause, podle videí a rozhovorů je trochu stydlivý. Když na něj někdo naletí, chodíš s tou nebo s tou.....to by se ti nasral i civilista. Natož on, když na to třeba odpovídal už milionkrát. Trochu se mu nedivím.
  • Tak i pravost jde ověřit, jestli má ten dotyčný třeba Steven McQueen pravou Phoebe, která má takový profil, že ji málokdo vypátrá tak je pravý. Ta Petra třeba zrovna má v přátelích pravého Daniela, Natha, Sebestiana a Stevena atd. Když dokážou média pohřbít člověka a ten pak normálně podá rozhovor, že žije. Média a bulvár beru s rezervou. Třeba má s Persií domluvu, že ona se ráda nacpe všude, že s ním bude chodit do společnosti a třeba jeho Češka o to nestojí, zvlášť když víme co dokáží fanoušci. Tak ono mezi námi fotky Persie a Josepha jsou trochu zvláštní, zamilovaný pár vypadá podle mého trochu jinak. Nikdy jsem neviděl, že by ji držel třeba za ruku. To bys propátrala celou Prahu, víš jak velká. Já bych začal tam, kde jsou galerie a výstavy, víme jak Joseph k tomu tíhne. Zajímalo by mě pokud je to pravda, jak se s tou Češkou seznámil? Zatím si nabaloval herečky u natáčení.
  • Teda prý zmizel, mě se normálně zobrazuje, ted jsem se koukala, ale psala jsem si s tou ségrou přes fcb co ho předtím kontaktovala a psala mi, že zmizel. Myslím, že existuje nějaká blokace ne? Asi si jí teda zablokoval...divný...
  • Hmm, ještě zajímavý detail, ten Josephuv profil z fcb náhle zmizel...
  • Vždyt jo hele, to nemá cenu se hádat, 100% pravdu stejně nikdy nezjistíme :) Jo tak v přátelích je klidně mít může, je to dramaturgyně, v přátelích má XX slavných a známých lidí, znát se klidně můžou. Ale otázkou taky je kolik z těch profilů lidí z TVD a TO je pravých že :) ale to je jedno, Persia se mi nelíbí, přiznám se, že jejich vztahu moc nefandím. Těžko říct, zda by Joseph opravdu dělal takovou habaďůru s falešnou svatbou, do společnosti chodit s Persií a doma se schovávat se svou pravou ženou? To je takový divný. Ale to je jedno, dokud ho v Praze nepotkám ruku v ruce s nějakou Petrou, tak tomu asi neuvěřím :D Tak hodně štěstí při dalším bádání :)
  • Nebudu se hádat. Já mám své důkazy. Když se říká, že ta jeho Češka má spoustu známých z TVD, prý i Sebestiána Rochého. Já její profil viděl taky i jedna otázka - kdyby to nebyla pravda to s ní a Josephem. Všichni herci by si ji jen tak přidali do přátel - Roché třeba? Kdyby byla jen obyčejný fans, tak by si ji přidal maximálně jeden a konec, ale tolik? Promiň, ale je to pro mě důkaz. Zvlášť, když já žádal Nathaniela Buzolica o přátelství a nepřidal si mě a ji má normálně v přátelích. Hele je to Josephův boj žít se starou krávou, která ani neví na co je.
  • To Elena: Hele já nevím, nemůžu 100% vědět, že mi ten "kámoš" řekl pravdu, zas tak moc se neznáme :) nejsem vědma :) A jaké máš důkazy ty? A ještě teda, dneska jsem se viděla s přítelovou sestrou, ta je jeho velká fanynka a prý mu na ten profil na fcb zkoušela psát, odepsal, ale prý to bylo nějaké divné a nezdá se jí to, chtěla i poslat nějaký aktuální foto, jakože selfie a poslal jí jen nějaký fotky co měl normálně viditelný na svým profilu, trochu amatéřina. No nevzdala to a domluvili se, že napíše na svůj twitter nějaký pozdrav pro český fanoušky. Nenapsal tam nic, takže segra zklamaná, asi to je vážně podvrh, prý psal tak jako divně, neprofesionálně nebo jak to říct, nevím, já to nečetla. Kde je pravda, těžko říct, já se spíš přikláním k tomu, že je Joseph normálně s Persií a to s tou češkou je jen nějaký vymysl nějakýho fanatika...a tím tady končím :)
  • Víš co je Kuku zajímavé. Že já dostal od vysokých míst z twitteru, že je pravý ten profil a mám i důkazy. Kdo tady lže?
  • Já se už radoval, že si nevzal tu bisexuální l...u. Na who is who dating je to psané u Persie. Kdyby to byla lež, pochybuji, že by se nebránila. Po tomhle ji mám ještě za větší krávu. Kuku: Já ti nevěřím, tak že. Joseph má na twitteru poslední přihlášení 14. 10. Haha utrhne se kvůli tvému známému. *6* Zkus jiné finty.
  • to Elena: Tak ten profil je prý nějaký fake, mám jednoho kamaráda, který má Josepha na twitteru, posílal mu ten odkaz na fcb a prý je to fake, nějaký fanatický fanoušek nebo fanynka. Joseph je normálně s Persií...
  • Ty jsi to zkoušela/zkoušel? Já mu psát nebudu, neumím moc anglicky. A to jméno agenta, já nevím, to se dá stejně určitě někde zjistit, to může vědět kdokoliv...
  • Zkusit se má všechno. Vždy byl příjemný k fanouškům.
  • Já s ním nemluvím, to s tou Petrou jsem jen pochytila z těch fotek a tak. Myslím, že by stejně neodepsal...
  • Je pravda, že ta jeho údajná Češka má hodně přátel z TVD na Fb? Nevím jméno jeho agenta, agentury. To jsem slyšel někde v rozhovoru jméno jeho agenta, má agenturu v Los Angeles. Když si nejsi jistá, jednoduše s ním nemluv.
  • To Elena: To těžko zjistíme, když něco řekne, tak my nevíme jestli je to vážně pravda *1* něco co ví jen on, přece nevíme my...
  • To se dá rychle zjistit.Neřekl něco co může vědět jen on?
  • Ten jeho profil vypadá fakt reálně, nevím, u fotek si hodně píše zamilované věci s tou Petrou ( jak psal někdo níže to její celé jméno), a její profil vypadá ještě reálněji, má v přátelích opravdu hodně hodně známých lidí a herců ( je dramaturgyně). Dle všeho jsem pochopila, že svatba s Persií byl jen "fake" pro fanoušky a Josephova pravá žena je ta Petra *8* tak nevím, co si myslet, zní to jako hrozný sci-fi, ale ten Petry profil fake určo není, takže bud je to pravda a nebo je dotyčná Petra blázen a "vyrobila" si profil Josepha a píše si to tam sama? To se mi nezdá... Já nevím *15*
  • Já si myslím, že má. Persie má taky. Říká se, že má ultrasoukromý. Bere tam jen lidi, které zná osobně nebo k nim má delší vztah. Těžko říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší