-
Všechno nejlepší, jsi nej!!! A gratuluju k zasnoubení :-)
-
-
Joseph zasnoubený není. Byl to drb. Nikdo z kolegů mu nepopřál ani na twitteru ani na svých fb. Drb, drb. Americká média to uznala.
-
-
Happy B-Day *14* *4*
-
Happy B-day *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Vše vše nej happy B-day *14*
-
Joseph se zasnoubil s persii :)
-
-
Naposledy. Byl to drb. Nechali se média nachytat. Sami to uznali. Nikdo z jeho kolegů mu negratuloval ani na twitteru ani na fb. Bohužel drb.
-
-
Nenarodil se v roce 1981!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16*
-
-
Joseph se narodil roku 1981, bude mu teď 33.
-
-
Jsem z toho jelen. Prosím, s kým teda Joseph je? Řekněte mi někdo. Jaké myslíte, že se Josephovi líbí ženy?
-
-
No jsou s tím zmatky. Joseph to tají. Hodně lidí ho prý vidělo v Praze. Měl by mi někoho nového, Češku. Nikdo ti to oficiálně neřekne. Někdo viděl fb té jeho nové a hodně věcí tam naznačuje, že ten drb je pravda. Persie ji prý uráží na fb. Proč by to jinak dělala? Psala ji prý, že je královna všech děvek. *8*
-
-
prosím nevíš její fb ?, bych se chtěla podivat jak vypada ta češka :)
-
-
-
Bohužel souhlasím s tím tvrzením, že Joseph bývá často v Praze a má tady novou známost. Já ho viděla face to face v Praze, byl asi s přítelkyní v jedné kavárně u Staroměstského náměstí. Poznala jsem ho jistě, to se mi asi zdálo. Mluvil normálně anglicky a slušelo mu to. Měl sexy koženou bundu. Něžně tu svoji políbil. Možná mi tu někdo bude tvrdit, že jsem byla sjetá nebo měla vidění.
-
Miluje prý Prahu kvůli své přítelkyní. Bohužel to byl apríl,nepřijedou. Četl jsem články a diskuze na amerických serverech a Joseph se objevuje v Americe sám, sám chodí nakupovat, bavit se. Kde je Persie? Jak tady říkají všichni. Věřím už tomu, že má opravdu novou lásku - možná v Praze. *14* *3*
-
-
Hmmm... Bylo mi to vcelku jasný, ale je to škoda, chtěla bych ho vidět na živo... *14* *3* I Daniela a Claire *1*
-
-
Tak v červenci máte Josepha, Daniela i Claire v Praze v Kongresovém centru. *14* Že zrovna Praha co?
-
-
Kde jsi to zjistil? Nikde nepíšou, že by měli ti tři přijet do Prahy... Kolik je na tom pravdy lidi? *8*
-
-
Na Originals.cz. Možná to je Apríl. Pokud ano, byl to trapný apríl. Říká se, že měli přijet v létě. Jestli je to pravda? Třeba napadne zorganizovat něco tu Josephovu borku.
-
-
By bylo fajn, kdyby přijeli, hned bych se jela podívat, i když bydlím na druhé straně Česka. *3* Doufám že to apríl není. I když... Dívala jsem se na oficiální stránky Kongresové centra Praha a nic tam o tom nepíšou... Tak asi nic, ale mohly by přijet, Joseph sám řekl, že miluje Prahu... *14* *1*
-
-
-