Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anetajs

Happy birthday to you!!!

Happy birthday to you my love Josh!!! *14* *14* Much happiness,success,fitness and love!!! *14* *14* *4* Remember as though I love you!!! *14* *14* *14*
  • vše nej

vše nejlepšííííííííííííí
  • qualana

Výzva

Hurá!!! Už je nás tu víc než padesát *1*

A ještě něco... Pokud jste na facebooku, pozvěte Joshe do Česka na tomhle odkazu http://apps.facebook.com/ilike/artist/Josh+Groban/come_to_my_town *5* (třeba to zabere)
    • mclucky

Re: Výzva

Tak už jsem přidala hlas na facebook i já....dlouho jsem tu nebyla, takže trochu se zpožděním, ale přece....je to super nápad!! *3* Doufám, že dorazí... *14*
    • anuli

Kdybych se dozvěděla, že Josh má v úmyslu dorazit do Prahy, tak ze mě bude v ten moment solnej sloup na pěkně dlouhou dobu. Myslíte, že vůbec ví něco o Česku? Ale mohl by, když byl vloni v Lipsku, blízko hranic, a předky má i z Polska. Pořád jenom krouží kolem nás. Třeba až bude příště někde poblíž, tak si udělá takovou malou přestávku a udělá si výlet do Prahy. *15*
      • mclucky

Re: Re: Výzva

No, bylo by to hezký, krásný, úžasný....ale *7* ....nevim, no...snad se to podaří. A jestli se to podaří, tak se taky někde zkácim. *14* *14*
    • melilotka

Tak teď hurá završit stovku!!

Za ten facebook se přimlouvám, už jsme Joshe pozvaly min. 3, tak ať je nás víc.
      • qualana

Re: Re: Výzva

Už je tam 5 pozvánek do Prahy... Zatím vede Salt Lake City s 18, takže nic, co bychom nedali. Je nás tu 50, to se nenajde nikdo, kdo by měl účet na facebooku *7*
        • qualana

Re: Re: Re: Výzva

Stav Praha versus Salt Lake City je momentálně 7:18 ... Najde se ještě někdo, kdo by se pokusil výsledek zvrátit? *5*
          • melilotka

Re: Re: Re: Re: Výzva

Vypadá to čím dál líp: Stav Salt Lake Praha - 19:13.

Jen tak dál. Kdo se ještě přidá?
            • petrucha

Re: Re: Re: Re: Re: Výzva

Tak teď sem zjistila, že sme na prvním místě... stav je Salt Lake City:19 Praha:25!! Myslim, že je celkem dáváme *3* *14*
            • anetajs

Re: Re: Re: Re: Re: Výzva

já zkusím si ještě udělat aspon pět účtů *1* *5* *4*
        • melilotka

Re: Re: Re: Výzva

Už pět? A Salt Lake má jen 18?? No tak děvčata, to je snad převálcujeme. Navíc, v Salt Lake už byl, takže tam by se už hrnout nemusel.

Je nás tady padesát, ta představa, že Praha s 50 hlasy povede před všemi ostatními městy...

Takže úkol pro všechny, kdo ještě nemají profil na facebooku. Zařídit co nejdřív a pozvat Joshe, od toho jsme přece tady, ne? *4*
  • qualana

Mezinárodní den Grobanites

Pro ty, co by to náhodou nevěděli, připomínám, že dnes 27. 8. je Mezinárodní den Grobanites. Je to náš svátek, tak si ho pořádně užijte *1*
  • fotka

co mi to děláte??co ta první fotka??proč??teď zase nebudu celý dny myslet a koukat na nic jinýho *14* prostě úúúúúžasný!!lehce zarostlej,bílá košile,bože *14*
    • Re: fotka

ježiš,a co teprve v tý modrý košili!!! *14* jste sadistky,fakt a chcete mě zabít *1*
  • Peníze nejsou v životě všechno!

• qualana

Konec českého fóra

Bohužel musím oznámit konec českého fóra o Joshovi (www.joshgrobanforum.wz.cz). Byli jsme nuceni tuto adresu opustit *9*
  • qualana

Je tu nějak mrtvo...

Je tu nějak mrtvo...s tím se musí něco udělat *1* Staré fórum je definitivně opuštěné, bohužel se nemůžeme dostat k jeho správcovství. Nové fórum je zatím v nedohlednu. Teď fungujeme provizorně někde jinde, pokud má někdo zájem se k nám přidat, napište mi vzkaz, zařídím to *5* Brzy se sem pokusím dát nějaké nové fotky a pár aktuálních novinek *3*
    • melilotka

Re: Je tu nějak mrtvo...

hofy je jen provizorní? Já myslela, že je bráno jako plnohodnotná náhrada. Ale tak to mám radost, že uvažujeme, že bude jednou fórum zase fungovat tak jako dřív, i když třeba někde jinde. *4*
      • qualana

Re: Re: Je tu nějak mrtvo...

Krátce po tom incidentu jsem si psala se skutečnou Katkou a mluvily jsme i o novém fóru. Už se mi ale dlouho neozvala, tak nevím....Možná na to právě teď nemá čas. Hofy je fajn, je ideální, aby nás nikdo nenašel, ale nemůžeme se tam pořád schovávat.
  • qualana

nové fotky

Ty nové fotky jsou speciální *5* Každý týden se na oficiálních stránkách objeví nová fotka. Koukám, že ne všechny mi administrátoři uznali. Škoda, o ty nejlepší jste přišli.
    A to mi připomíná jednu neoficiální novinku. Josh zavedl na Twitteru jakousi malou tradici "Art Sunday". Každou neděli se s námi podělí o nějaký umělecký zážitek mimo hudební scénu. Bývají to výstavy, které navštívil, jeho kresby, fotky (k nahlédnutí zde: http://blimpsandwindmills.tumblr.co m/) apod. *4* Více novinek se dozvíte, jen co mi administrátoři odblokují vkládání *1* nebo na stránkách joshgroban.cz *3*
    • qualana

Re: nové fotky

Hurá! Konečně mi uznali téměř všechny nové fotky a to včetně té nejnovější. Chybí snad jen jedna, ale ta se doufám během pár dní taky objeví *15* Enjoy!
      • melilotka

Re: Re: nové fotky

Zato já pořád čekám, kdy sem hodí odkaz na nové fórum. Starý odkaz jsem nechala odstranit kvůli napadení hackerem a poslala jsem odkaz na nové fórum a pořád se nic neděje. *16*
  • melilotka

Oficiální dotazník

Joshův tým vytvořil dotazník pro jeho fanoušky. Jedna z otázek je "v jaké zemi žijete", takže máme jedinečnou příležitost konečně zviditelnit i ČR. Dotazník najdete na http://wbr.fm/JGfbsurvey *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit