-
Problém s vkládáním novinek
No tohle je opravdu vtipné. Napsala jsem administrátorovi, aby mi obnovil vkládání novinek, což udělal. Ale je mi to na níc, protože mi novinky nejdou uložit. Už se o to pokouším několik dní. V Exploreru mi to ukáže chybu stránky. Máte někdo stejný problém? Mám tři novinky, které sem chci vložit, ale tlačítko uložit jako by neexistovalo *16* -
-
Re: Problém s vkládáním novinek
mám stejnou zkušenost, zkoušela jsem nějaké novinky ukládat cca před měsícem, na "uložit" jsem si mohla ťukat, jak jsem chtěla, ale nefungovalo. *8*
-
-
První singl
Před pár minutami byl do světa vypuštěn první singl k novému albu Illuminations. Jmenuje se Hidden away a můžete si ho poslechnout na oficiálních stránkách *1* -
;o)
je mooosinkooo sympatickej.. a strašně moooc se mi líbí, jak zpívá.. tak operně! ;o) i love him!;o) je to fakt borec.. hlavně miluju písničku Remember <3 nádheraaa ;-) -
Jeho CD jsou super, vřele doporučuji!!!
-
ještě něco
Jeětě jsem zapoměla,bude mu vycházet nový CD....a bude to bomba,slyšela jsem z něj jednu písničku no prostě miláček..... *14* -
Josh
Lidičky.....a slyšeli jste jeho písničku Per te nebo Remember when it rained nebo February song?????Jsou naprosto úžasný. Mám všechna jeho cd a myslím,že je obrovský talent... *4* -
josh a gavin
znate nekdo Gavina DeGrawa?? kouknete na nej poslehnete si jeho pisnicky na youtube a urcite se vam bude libit!!!!!!!!!!!!! *14* *3* -
Těšte se!
Až Josh skončí turné po jižní Africe, vyjde koncertní Awake-DVD!!Má to být v dubnu, tak se těšme!Myslím, že šance vidět ho někdy živě u nás je nulová, minimálně v nejbližších letech. Když v tak velké zemi jako je Německo udělal jen 1 koncert....Musíme se spokojit s DVD :o) -
-
Re: Těšte se!
Ahoj, kde jsi to zjistila o tom novém DVD? -
-
Re: Re: Těšte se!
Ahojky,
jednak byl v CD Noel na to DVD reklamni listecek, a za druhe o tom pisou na strankach Joshova nemeckyho fanklubu. Nevim, jak to delaji, ale casto maji info driv, nez se objevi na jeho oficialnich americkejch strankach. I o tom Noelovi to u Nemcu bylo driv.Zdravim vsechny ceske Grobies.
-
-
-
Nemám ho ráda!
-
-
díky, že to víme -_-
-
A proč ho nemáš ráda?
-
-
Nádherný hlas
Dnes jsem náhodou přepnul TV na kanál ČT2 a běžel tam Abbey Road:Live a poprvé jsem slyšel Joshe.S přítelkyní jsme se shodli,že už jsme dlouho nic tak krásného neslyšeli.Zkrátka J.G. má v ČR další fanoušky. -
-
Re: Nádherný hlas
Noo, já ho viděla o týden dřív na čt2...Dívala sem se na předávání cen award a zaujal mě práve Bocelli s nějakým šikovným mladíkem, jelikož se mi na poslech a pohled líbil více než on, tak jsem si musela hned ujistit kdo že to byl!! Noo, tak má Josh taky dalšího fanouška *5*
-