Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anetajs

mám radost že...

ahojky lidičky mám opravdu radost že tady o něm nepíšete nic sprostýho ani škaredýho!!! *5* Josh ja prostě nej,nej a nej,tak nádhernej,krásnej čumáček *14* Ilove you Josh!!! *14* *14* *4*
    • bloota

Re: mám radost že...

O něm se naprosto nic škaredýho napsat nedá.
  • ahoj

ahoj,na joshe jsem přišla teprve nedávno,ještě k tomu v trochu podivný písničce,ale hrozně se mi líbíl jeho hlas,tak jsem si musela stáhnout jeho alba..má fakt nádhernej hlas,hlavně o holy night v jeho podání a somewhere over the rainbow,to je prostě dokonalý!!! *14*
    • melilotka

Re: ahoj

A co to bylo za podivnou písničku? *4*
      • Re: Re: ahoj

no,bylo to i'm fucking ben affleck.. *1*
        • anuli

Re: Re: Re: ahoj

Nechápu, jak jsi dokázala ale z toho poznat, o koho jde. Jak jsi zjistila jeho jméno? Nepamatuju se, že by tam bylo uvedený. *7*
          • Re: Re: Re: Re: ahoj

ahoj,no uplně jednoduše.koukala jsem na to na youtube a dole pod tim klipem jsou ty příspěvky.bylo tam zmíněný i jméno josh groban a jelikož se mi hrozně líbil hlas toho zpěváka z toho klipu,zkusila jsem si najít nějakej klip právě od joshe grobana a byl to on..tak takhle jsem na něj přišla..jinak to asi ani jít nemohlo,protože nikdo v mojem okolí ho vůůůbec nezná *9*
        • qualana

Re: Re: Re: ahoj

*15* Tedy všechna čest, ty jsi opravdu narazila na tu nejpodivnější písničku, když nepočítám "Panda love" *3*
          • Re: Re: Re: Re: ahoj

já mám prostě štěstí.. *1* ale bylo to fakt náhodou *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

tak jsem viděla "panda sex song" a teeeeda... *3*
  • melilotka

Webové stránky o Joshovi v češtině

Od 1. ledna fungují nové webové stránky www.joshgroban.cz *4*
    • Re: Webové stránky o Joshovi v češtině

Gratuluji, jsou superiózní... *3* Takové se dlouho nevidí... a dlouho vidět nebudou, doufám, že na nich Josh jednou také bude spolupracovat... *3* Tak Krásnej den!
      • qualana

Re: Re: Webové stránky o Joshovi v češtině

To je sice krásná představa, ale silně o tom pochybuji *15* Stačilo by, kdyby se na ně alespoň jednou podíval...
  • melilotka

Facebook

Poslední dobou nás tu přibývá nějakým rychlým tempem. No, jen tak dál *3*

Aneto, s tím přiděláváním účtů na facebooku bych si to radši rozmyslela. Ještě by na to přišli a diskvalifikovali celou republiku za podvod. *13* *1*
    • bloota

Re: Facebook

Jj paráda, ještě před měsícem nás bylo sotva 45 a teď už nás je 56. To by mě ani ve snu nenapadlo. A kdyby nás náhodou někdy bylo třeba sto, tak to bych už skákala radostí až do stropu. *3*
      • anetajs

Re: Re: Facebook

100 nás určitě bude co nevidět aspon věřím *14* ale já bych skákala kdyby měl aspon 500 fanoušků!!!nejlépe bych chtěla aby ho milovalo celý česko,celý svět!!!!Because Josh is the best man of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *5*
    • anetajs

Re: Facebook

jj to je dobře že mu přibývají fanoušci *14* a s těma účtama si taky myslím...a pak zase plno zbytečných emailů *7* *5* *1*
  • anuli

To nepřežiju

Tak nejdříve jsme byly na českém fóru jenom tři. Teď se to stále rozrůstá. My ho snad do té Prahy nakonec ještě dostaneme. *15* To bude ale konec. Pro mě. *4*
    • anetajs

Re: To nepřežiju

to je fakt super,mně se asi podlomí kolena až ho uvidím živě,už ted se mi skoro podlamují,možná to zní divně,ale já budu Joshova manželka viděla jsem naši svatbu *14* *4*
  • petrucha

Blog.cz se Grobanizuje:)

Takže,kdo to ještě neví, založila jsem blog o Joshovi, tak se tam můžete kdyžtak podívat(myjoshgroban.blog.cz). *3* *4*
  • qualana

50!!!

Grobies, díky vám všem, kteří jste už hlasovali na Facebooku pro Joshův koncert v Praze. Dobrá zpráva je, že jsme stále ještě první. A druhá ještě lepší zpráva je, že k dnešnímu dni vedeme 50:27 nad Salt Lake City! Ještě 4 hlasy a bude to dvojnásobek *15* Tímto vyzývám všechny, kteří se náhodou ještě nezapojili do hlasování, aby tak učinili na
    http://apps.facebook.com/ilike/ artist/Josh+Groban/come_to_my_town
    A do konce roku to dotáhnem na stovku, což? *3*
  • bloota

76

Páni, zase nás je o něco víc, než předtím. Ani nevíte, jakou skáču radostí. *3*
    • anetajs

Re: 76

já taky skáču radostí *3*
  • anetajs

Ally McBeal

Ahoj Grobies,chci se zeptat- v jakých dílech nebo části tohoto seriálu hraje Josh???
    • qualana

Re: Ally McBeal

Hraje ve dvou dílech - 4. řada poslední díl (myslím, že je to 23.), který se jmenuje Svatba (Wedding), tam zpívá You're still you...a v 5. řadě 7. díl Tísňové volání (911), kde zpívá To where you are *1*
      • anetajs

Re: Re: Ally McBeal

Díky moc *14* *4*
  • anetajs

Fanklub

na karaoke.cz je Joshův fanklub tak se tam přidejte *3*
    http://www.karaoketexty.cz/groban-josh-10756/fanklub/strana-1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší