Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrucha

Grobanites na facebooku

Zrovna sem založila na facebooku skupinu Czech Grobanites- tak kdo jste na faceu zaregistrovaní,můžete se tam přidat! :)
    Jo a taky sem dala plánovanou událost - grobanites day,nevím jestli tam už někde je,ale já jí tam nenašla *3* Tak ted jenom doufám,že se tam někteří z vás přidají *3*
    • melilotka

Re: Grobanites na facebooku

Už jsem tam:-) A rozeslala jsem dvě pozvánky, to si holky nenechají ujít, takže osamocené tam určitě nezůstaneme.
      Začíná se mi to líbit, Grobanites v Česku začínají být aktivní... vypadá to slibně *3*
      • qualana

Re: Re: Grobanites na facebooku

Díky za pozvání, už jsem se taky připojila. Opravdu se nám to tu začíná pěkně rozjíždět. Před půlrokem bych tomu nevěřila. Pomalu ale jistě začínám tomu koncertu v Praze věřit *15*
        • petrucha

Re: Re: Re: Grobanites na facebooku

Díky:) Už jsme tam 4:D Ale aspoň něco..my se určitě rozrostem *3* Jojojo,koncert v Praze určitě bude! *5* Ale fakt nevim jak bych zvládla vidět Joshe naživo... *3* *14*
  • qualana

Nové album

Tak a je to venku *15* Joshovo nové album se bude jmenovat Illuminations a vyjde v listopadu *5*
    • qualana

Re: Nové album

Už je stanoveno oficiální datum vydání - 15. listopadu *15*
  • melilotka

koncerty poblíž ČR

V září a říjnu 2011 bude Josh vystupovat poblíž ČR. Konečně! Nejblíž bude ve Vídni. Předprodej lístků začíná 15. 4. 2011, termíny koncertů a odkazy na předprodeje najdete na www.joshgroban.cz/aktuality.html . A rozhodně se dlouho nerozmýšlejte, dnes začal předprodej pro členy oficiálního fanklubu a lístky jdou na dračku!
  • CD

Máš, prosím typ, kde by se dalo jeho CD koupit. Narazila jsem an něj úplně náhodou na netu a jsem z něj unešená. Díky
  • Happy Birthday my Joshie! *14* *14* *14* *14* *14*
  • josh

musím říct že Joshe znam od písničky Remember, ktera je mojí nejoblíbenější, ale tedka sem si poslechla více jeho písniček a jsem unesena.. nedokazu ani popsat jak skvělý je... *14*
  • ahojte lidi, jsem ráda že jsem narazila na vás, kteří Joshe znáte, je to škoda že ho v čr moc lidí nezná, já právě sháním ty jeho cd, nevíte kde by se dala stáhnout?
    • Josh Groban má podle meho ten nejůžasnější hlas co sem kdy slyšela... Fakt je mi divný že ho v ČR skoro nikdo nezna. věěěěčná škoda
  • Trója

On hrál v Tróje?
    jestli ano koho?
    • Re: Trója

Aenease-ten mladičkej boreček na konci filmu,jak ma utect s těma spisama tajnou chodbou společně s Paridem a Helenou,taky s ženou Hectora.
  • Josh

Ahojky lidičky!!! Úplně žasnu kolik lidiček miluje hlas Joshe Grobana jako já!!! Poznala jsem ho youtube a uplně ně uchvátil! Od té doby sháním co se dá o tomhle fascinujícím človíčkovi! Jen mi pořád unikalo, kde seženu v čechách jeho CD, když ho tu téměř nikdo nezná! Byla bych moc ráda, kdyby jste mi mohli poradit! Moc prosím a předem děkuji Lída
    • Re: Josh

Nazdárek,
      jeho cd jsem sehnala na iternetové adrese www.showpark.cz
    • Re: Josh

Ahoj Lído, CD Joshe Grobana je možné objednat na www.vltava.cz, kde si v sekci hudba najdeš jeho jméno a vyjedou Ti všechna jeho vydaná CD a DVD. Já už mám dvě jeho CD a v pondělí jsem si objednala nejnovější AWAKE a už teď se ho nemůžu dočkat.
      Renata
  • Doporučení

Doporučuji ( kdo ještě nezná ) písničku od Joshe In Her Eyes, volně ke stažení jsem ji sehnala na www.mp3s.nadruhou.net, na www.youtube.com ji najdete taky i s klipem, stojí to za to. Patří ke soundtracku z filmu 300 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší