Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • qualana

Soutěž

Na Joshových českých stránkách byla vyhlášena soutěž k prvnímu výročí jejich založení. Více na www.joshgroban.cz
  • qualana

Josh bude v televizi

Konečně budeme mít po delší době možnost vidět Joshe v televizi. Prima Cool plánuje na září vysílání seriálu Glee, kde si Josh 2x zahrál sám sebe. Kdy přesně si máte televizi pustit, vám dám včas vědět *1*
    • qualana

Re: Josh bude v televizi

Tož si zapněte Prima Cool příští neděli a/nebo pondělí, až budou dávat Glee. Sama jsem zvědavá, kdo bude Joshe dabovat *7*
  • Facebooková stránka

Na Facebooku vznikla nová stránka pro české fanoušky - Josh Groban CZ. Pokud se vám nechce hledat, najdete ji i na adrese http://www.facebook.com/pages/Josh- Groban-CZ/158937247511060?sk=wall
  • CD se dá koupit na adrese www. showpark.cz v sekci relaxační hudba.
  • poradit

Jo, vlastně jsem chtěla poradit a spíš se zeptat-You raise me up je jeho autorská písnička, nebo přezpívaná? něco mi strašně připomíná....
    • Re: poradit

Jo pripomina ti to Westlife,..oni ji take zpivaji... *4* *1*
  • :-D

On je opravdu světový a je jenom jeden a jen tak někdo ho nepřekoná *1* jeho písničky jsou fakt super ikdyž je mi jenom 14 tak ho poslouchám nonstop pořád *1* ráda bych šla na jeho koncert ale to by musel byt např. v německu a nebo nejlíp rovnou tady u nás myslím že sazka aréna by byla přecpaná k prasknutí:-D je prostě uplně suprový a nepřekonatelný!!!! *14* *1*
    • Re: :-D

Joooo, koncert u nás by byl moc fajn *3* *14* To by ho k nám ale nejdřív asi musel někdo pozvat. Nejsem si moc jistá, že by byla Sazka Aréna narvaná k prasknutí, co vím, tak o Joshovi moc lidí u nás zatím ponětí nemá, teda aspoň z mýho okolí ne. Ale bylo by to krásný, vidět ho naživo, jako se to podařilo Anči...
      • Re: Re: :-D

no moc lidí neví, ale od nás od Ostravy by jeli 3 lidi určitě *5* tzv. my tři sestry jsme taky z něho unešené!! Co k tomu dodat... nemáme slov... pouze žasneme a žasneme *1*
  • anuli

?

Tak to je zajímavý. Teprve teď se na oficiálních stránkách Joshe objevilo jeho záříjové vystoupení v Chicagu. Přitom já jsem to na jiných stránkách četla už před čtrnácti dny. Kde to ty lidi berou takhle v předstihu. *7*
  • My Josh

Ilove you Josh *14* *14* je nádhernej nej písně od něj jsou All´improviso amore,Per te,Si volvieras a mi *14* prostě okouzlující!!! *4*
  • Prosím je to pro mě moc důležitý....

ahoj lidišky, prosim vas nemate nekdo pisnicku od joshe UN GIORNO PER NOI? jestli jo moc vas prosim poslete mi ji na e-mail je to pro me fakt moc dulezity, nikde ji nemuzu sehnat a kdyz uz tak nejde stahnout..... predem moc moc dekuju *4*
  • :)

kokám že vás tu je docela dost *5* ..přidávám se.. *3* Joshe poslouchám asi 2 roky, má pěknej hlas sakra *14* ...jinak poslouchám upe jinej styl, ale Joshovu hlasu se někdy nedá odolat, tak jedu vše...od punku po Joshe *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit