Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové fórum o Joshovi

Ahoj lidičky, tak jsem založila na netu fórum o Joshovi tak jestli chcete můžete tam zabrousit,nahrát nějaké fotečky, videa a samozřejmě pokecat o Joshovi :o) atd. adresa je http://www.joshgrobanforum.wz.cz

papa Kačenka *4*
    • Re: Nové fórum o Joshovi

Na to forum se určitě mrknu.Josh mně svým zpěvem taky dostal.Nemáš náhodou kontakt na jeho fan club v ČR?Dík *4*
  • No... nedávno mi kamarád poslal jedno video (You Raise Me Up), které mě naprosto ohromilo.... no a teď už mám všechny cdčka a jen si užívám ;). Myslím, že má naprosto úžasný hlas a navíc působí a vystupuje sympaticky :3
  • Dopis od Joshe

Zdar,
    na adrese http://joshgroban.yuku.com/topic/69 38/t/Happy-Happy-Joy-Joy-post-from- Josh.html jsem našla dopis od Joshe pro fanoušky.
  • Josh

Jinak mrkněte na grozujo.blog.cz
  • koncert

ahoj, ani jsem nemyslela, ze ho tady tak milujete a jsem rada, ze nejsem sama:) Josh je zasny i jeho pisnicky, ale chtelo by to zazit na zivo, na jeho koncerte....!!urcite bych sla,co vy? *14* *14* *4*
  • je to milacek

*8* my ho z dcerkou proste milujeme, ma nadhernej hlas,rozmilej kukuc,fakt krasne urostlej a ten hlas!!!!! *14* *14* je to prijemne nadhernej optimista porad se usmiva, milujeme ho!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nové cd

On vydává nové cd? Jak se jmenuje? To je to Noel? Musím si ho hned koupit. *15* *3* *1*
  • Nový rok

Tak jo,přeju vám všechno nej do novýho roku a můžeme už jen doufat,že nás bude přibývat a třeba se i uskuteční jeden koncert tady u nás........třeba jednou *4* *4*
  • Groban

Všetkým čechom a slovákom..počúvajte grobana..konečne hlas nad všetky hlasy..niečo úžasné..mám všetky jeho CD a DVD..a nie som psycho,jeho sa fakt nedá nemilovať..lela
  • CD

Cd koupíte kdekoliv v Bontonlandu a pokud ho nebudou mít tak si je nechte obědnat.Mám s tím dobrý zkušenosti..... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit