Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Remember a Evan

Josh má úžasný talent a skvělý hlas, já musím říct, že mě se taky asi nejvíc líbí Remember. A jestli máte rádi krasobruslaře, zejména Evana Lysaceka, tak si zajděte na youtube a podívejte se na jeho videomontáž, kterou stvořila jedna jeho fanynka s touto hudbou, bylo to vlastně vůbec poprvé, co jsem tuto písničku slyšela a vždy když ji poslouchám mi v mysli bruslí Evan. To video je vážně perfektní, k ničemu se ta písnička nehodí tak perfektně jako k Evanovi.
  • joshfan

som rada, že konečne sú aj ľudia, ktorí Josha počúvajú aj u nás, je neskutočný, ja už nedokážem počúvať nič iné.Ešteže cez net sa dá dostať k veľkému množstvu info o ňom.Dobre vyzerá a má bombový hlas.
    *1* *1* *1*
  • Súhkasím.

Ano, pocuvat Joshov hlas je ako droga. Potom sa uz tie ostatné zdajú slabé. Tazko tomu uverit, treba to skúsit :-)
  • petrucha

Konečně kvalitní hudba v rádiu!:)

zdravím všechny, rozhodla jsem se, že naše český rádia potřebují konečně přehrávat nějakou dobrou hudbu,TAKŽE: nechám zahrát na nějaký stanici Joshovu písničku *3* Eště nevim kde a jakou (dám včas vědět). Jenom mě napadlo, že byste se mohli připojit a taky tam zavolat a dát nějakou přehrát (takovej den Joshovejch písniček v rádiu *1* ). samozřejmě, že si všichni můžeme přehrát jeho písničky doma a neutrácet takle peníze za telefonování,ale třeba by se tímhle způsobem mohl dostat víc do podvědomí lidí a získat tak víc fanoušlů!! *4* Tak co řikáte? Je to dobrej nápad? *7*
    • petrucha

Re: Konečně kvalitní hudba v rádiu!:)

Jéé víte jak by to bylo dokonalý,kdyby hrála celý den v rádiu jenom Joshova hudba?!!!! *15* *1* *14* *14*
      • Re: Re: Konečně kvalitní hudba v rádiu!:)

Myslíš, že mají vůbec Joshova CD? Ale kdybychom je bombardovali žádostma, třeba by nakonec něco pustili, aby už od nás měli pokoj.
        • petrucha

Re: Re: Re: Konečně kvalitní hudba v rádiu!:)

No tak to netušim..Ale jestli ne!!Tak ať si mě nepřejou!! *5* Já myslim,že kdyby se fakt všichni zapojili,tak by nemohli nic dělat...*4*
  • millagros115

Zdravím

Koukám, že nejsem sama postižená Joshem *14* e nás víc, to jsem ráda *3*
  • qualana

Máme svátek!

Happy Grobanites Day! *15*
  • qualana

Nové singly z Illuminations

V úterý spatřil světlo světa singl Voce Existe Em Mim a další singly se chystají: 26.10. to bude Higher Window a 9.11. L'Ora Dell'Addio (pro ty, co mají dobrého pamatováka a viděli vánoční vlog, je to píseň, která tam hrála v pozadí) *5*
  • poradit

Hm, tak tenhle zpěvák je fakt borec, sice se opakuju, ale co naplat. V jednom kuse su na youtube a pouštím si jeho klipy-můžu doporučit : http://www.youtube.com/watch?v=9ctz SY0hNxI
    a taky: http://www.youtube.com/watch?v=ls7i la3srz
    Úplně nejlepší je, když rozumíte textům, to mi konečně začal běhat mráz po zádech. Ale něco je na něm zajímavého-ne, že bych jenom vysedávala a poslouchala ho, on dokáže úžasně motivovat k další práci, do které mám pak chuť a taky mnohem radši hraju na klavír, což se mi do té doby nestalo. Zajímavé...
  • Chess

Nazdárek,
    tak jsem byla v Londýně na tom muzikálu Chess, kde vystupoval i Josh a ten jeho hlas je opravdu síla. Jenom mě mrzí, že jsem nevzala foťák, takhle se musím spokojit jenom s jeho podpisem.
  • melilotka

:-D

Z nostalgie jsem si tady dneska přečetla všechny příspěvky. Od prvního z r. 2005! až do posledního. A zjistila jsem, že jen za poslední rok nás tu přibylo cca 40. Loni v srpnu jsme jásaly, že jsme přehouply třicítku *1* Tak doufám, že to bude stejným tempem i pokračovat. *4*
    • qualana

Re: :-D

Ach lidi, opravdu nás tu před rokem bylo tak málo? Kdyby tak fanoušci přibývali ještě rychleji... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit