-
Josh
je skvělej né,ale my s tim nic neuděláme už je to tak máme smůlu i když bych ho brala aspoň jako kámoše ale to nikdy nebude musíme se smířit miluje ho hodně lidiček a mezi nimi jsem i já škoda že je tak daleko -
nevím proč píšete kravoviny že jste s ním byli na prázdninách a že váš strejda je jeho bodigárd
-
i love you josh
-
ten nen nej
josh je ten nej nej . u nas bydli jeden kluk a ten je strasne moc podobnej joshovi a je mu 20. -
Joshík
Josh je skvělej ještě teď sem vystresovaná kvůli Pearl Harbor -
On je prostě Bůh. Já ho žeru. Když v Pearl Harbor umřel, řvala sem půl hodiny. A ještě bych chtěla něco vzkázat: komu se Josh nelíbí je to jeho mínus, ale nemusí o něm rozšiřovat nepravdivý lži a kecy. On je prostě božskej. :)))
-
Joshík
Josh je skvělej a moc roztomilej kdo ho nesnáší tak je děsnej vůl né? -
Je fakt k sežrání a je fakt skvělej.
-
Josh Hartnett
no není božskej???????????!!!!!!!!!!! -
Josh je prostě úžasnej,nepřekonatelnej atd.Pearl Harbor je nejkrásnější a nejromantičtější film jakej existuje.Krásně sem si pořvala když Dannyho zastřelili.Jestli máte fotky tak posílejte lidi.Naprosto ho miluju.Posílejte na Alena.Francova@seznam.cz
-
Josh hartnett
Ahoj,moc se mi líbíš.Jsi úžasný herec!Chtěla bych abys jsi mi poslal fotku.jsi rozkošnej přímo k sežřání.ten tvůj nosánek a ty tvý očička. -
Je súúúúúúúúúúper a děsně mu to sekne
-
jááá ho miluju
já ho miluju lidi! -
Joshík
znám Joshe. Můj strejda dělá bodigárda zahraničním hvězdám a s Joshem se sná byla sem u strejdy v USA a jei jsme na víkend k Joshovi domů. Máfakt super barák, ale on je lepší!!!!! -
¨jOSHÍK
NEJSTE SAMI ASI SKORO VŠICHNI HO TU MOC MILUJOU??!!!BY MOH SE NA NÁS TAKY JEDNOU PODÍVAT NÉ KDYŽ UŽ HO TAK ŽEREME :-) -
můj josh
moc ho miluju a je fakt skvělej.v pearl harbru byl sexy.miluju ho . -
Je k sežrání
Je strašně hezký,není namyšlený,já ho tak miluju,moc hezky hrál v Pearl Harboru,Černému jestřábu sestřelen,Hallowen H20.Jestli máte jeho fotky pošlete to na:Mar.Andrea@seznam.cz Ty namyšlený husičky jenom závidí!!!!!!!! -
Já nevím,beru ho prostě jako supr herce,nevím teda čím mě tak dostal,ale ty jeho filmy uolně žeru,a má fakt okouzluzící ˇusměv,a nadhernej kukuč,je to prostě borec,a nechápu nekoho jak tam muže napsat,že má každej tejden jinýho hošíka,beztak je to ze závisti,ale je to jenom můj názor,a chci vám holky říct,že až jednou potkáte toho pravýho tak vás to malinko opustí,teda pokud toho druhýho budete opravdu milovat jako já s vyho Michala,ale to sem pletu už zas něco jinýho,tak se mějte fajn fanynky Joshua,papa
-
Joshík
Jo Pearl Harbor je skvělej já brečela nadávala ,mohl umřít ben afleck né když navíc denni měl být tátou.josh je fak senzační -
Kdo si chce se mnou pokecat o Joshovi tak piste na www.Suchankova18@seznam.cz