-
Jojo, vsichni mate pravdu.Ale krasnej je,to se musi nechat!
-
:o))
Zajímalo by mě, proč ti, co tady píšou, že je Josh pako a takový ty kraviny. sem chodí. Když se mi nelíbí, tak nelezu na jeho profil.To chce trochu přemýšlet, vy idioti! Pro mě je Josh jeden z nejkrásnějších lidí na světe, sice je to absolutně nedosažitelnej objekt, ale fakt stojí za to. A vy všichni, zakomplexovaní vymatlanci si tu vylíváte zlost, že jste škaredí. Táhněte!! I LOVE YOU, JOSH, MY SWEET DARLING !!! -
h
je proste kocak -
Jejejejeje
Podle me je Josh jeden z nejkrasnejsich hercu na svete.Hraje bezva filmove role ktere mu mu sednou "na miru" a je v nich naaaaaadhernyyyyy a taky k nakousnuti.Doufam ze semnou souhlasite a jestli ne tak jste teda fakt moc divni!!!!!!!!!!Joshovi posilam velikajznou pusiiiiiiinku,doufam ze mu dojde.Tak se vsichni mejte a divajte se na filmi kde hraje Josh protize je to fakt kus. -
No tak k Joshovi, je to jiná osobnost než ostatní celebrity ... a to je na něm to pěkný .... je fajn....nevidím se, že ho máte rádi, ale já radši Johnnyho Deppa, Josh je pro mě druhej, nezlobte se ....Ahoj všichni !!!
-
Josh je naj
On je uzasny, ja ho zboznujem. Je to ten naj herec. -
Josh je herec s úžasným charisma. Není to jeden z tuctových mladých herců. On je vyjímečný. Liší se od ostatních a na rozdíl od jiných je konzervativní a to především v oblékání a kvádro mu strašně sluší.
-
Je pravda, že Josh je skvělej a má super filmy a kdo by mu chtěl nadávat ať se pokusí, ale nevim jestli se dožije zítřka. Je nejhezčí ze všech a hlavně neni nafoukanej. :)
-
strasne blbej hezoun
pako,pako,pako -
-máte pravu drahé faninky,J.je opravdu přitažlivý a okouzlující,ale ruku na srdce holky-český kluci nejsou k zahození!Proč toužit po jednom klukovi vzdáleném 1000km,když jich máte kolem sebe tolik.Té která touží jen po Joshovi dám malou radu-kup si jeho plakát a vibrátor,uvidíme jak ti bude plastový Josh vyhovovat
-
pearl harbor
dneska jse viděla konečně pearl harbor a musím říct, že bycj chtěla být evelínou. v těch padácích to muselo být nádherný...prostě nej herec=o) -
Jste trapny!!!
-
je to nejhesčí člověk na zemi!!!!!!!!!!
-
Josh IS VERY BEST
Josh je ten nejkrásnější a nejlepší herec na světě je jediněj madej a krásnej v dnešní době já ho prostě miluju strašně se mi líbí, a moc se bojím a obávám že tady u nás žadný takoví jako je JOSHUA nejsou. A tak se musím dostat do Ameriky abych mu alespon řekla že je prostě skvělej herec a že mu děkuju že nám holkám tolik láme srdce. Miluju tě Johi víc než cokoliv na světě. I love you Josh Hartnett -
josh is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Každej, kdo kdy napsal, ze je Josh krásnej je naprosto trapnej, je to ubožák, kterej ještě nic nedokázal. NEVÍM, CO NA NĚM VIDÍTE!!!
-
jo je skoro nejhezci...pekne se smeje:)
-
Je nejlepší, ale...
Josh je nejúžasnější mladý herec-to mi nikdo nevezme-je krásný,...Ale je tu jeden háček-proč skoro všechny jeho filmy propadly?! Neberu v potaz Pearl Harbor a Black Hawk Down! Kde je tedy chyba?! Nepochybuji o jeho hereckém umění, ale zdá se mi, že ještě nedostal pořádnou šanci ukázat co v něm je. Fakulta je přece už nějaký pátek stará... Josh je božskej :-)) -
joshua daniel hartnett
ja ho strasne miluju je proste senzacni -
joshua
je nadhernej