-
ABYCH NEZAPOMĚLA JSEM DO NĚJ BLÁZEN.STRAŠNĚ MĚ NAŠTVALO ŽE VE FILMU PËARL HARBOR UMŘEL ON A NÉ AFLEK VÁS TO NEŠTVE!!!!!!!!!
-
JOSH JE SUPER,JE NÁDHERNEJ A OKOUZLUJÍCÍ
-
Je fakt bozi............co jinyho rict
-
Joshšík
Lidičky já ho miluju!!!!On je ten nejúžasnější herec,jakej kdy může bejt.Je prostě k sežrání!!!A v tom Pearl Harbor byl nádhernej,škoda,že pak umřel.Pěkně jsem si u toho pořvala.Je KRÁÁÁSNEJ!!!!A JÁ SEM DO NĚJ BLÁZEN!!!MILUJU DO!!!prosím a kdyby ste měli ňáký jeho fotky,tak je pošlete na muj e-mail M.Kryslova@seznam.cz DĚKUJU PAPAPAPAPA -
Joshua
ať táhnou na jinou stránku co h onesnáší,prostě jenom závidí že je dobrej a taaak úžasnej a namyšlenej není vůbec prostě úplně normální jako kdyby ani známej nebyl né??serte na ně ldi fak jen závidí a ať nám nechají joshe na pokoji né??každej má svůj názor a já mám ten dobrej-SUPER HEREC ,DĚSNĚ PĚKNEJ A TAAAK ÚŽASNEJ.tak jo se mějte papa Jájinka Harnettova(ne to je vtip kéž by to ale nebyl).tak čau!!! -
Miláček Joshík
-
josh
je to nejhezci a nejlepsi herec...zahral dobre jak pearl harbor tak i cerny jestrab sstrelen... je proste super -
krasavec
ja nechapu proc ho urazite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!vzdyt je uplne skvelej!nadhernej,sexy,ma peknej zadecek ja bych ho sezrala!!!!! -
milášek
Josh je uplně nádhernej chlapík!já ho uplně žeru!potkat ho na ulici tak se tam asi rozteču:-)tak ho pozdravuj te!!!!!!!!!!!! papanek -
pro ZASE JÁ...
Fakt by mě zajímalo, jak ses dohrabala na prázdniny s Joshem,už vidím nějakou tvoju kamošku jako jeho sestřenici... haha, to byl fakt ubohej, ale celkem vtipnej pokus - no, tak to ti nevyšlo... -
neeeejKrásnější kluk světa
no to je prostě ten neeeeeejhezčí kluk to prostě ani nejde jinak říct -
krasavec Joshík
Já nechápu proč sem píšou takový lidi,kterým se nelíbí a nenávidí ho!!!!! Když ho nemáte rádi,tak sem nepište!!! Akorát ukazujete to,jak mu závidíte...Joshík je úplně úžasnej,sladkej,dokonalej,...Do nedávna jsem ho neznala a když jsem ho uviděla,tak mi spadla brada:-)Je mladej,talentovanej a má nádherný oči a úsměv:-)))Hrozně se mi líbí a vždycky když ho vidim,tak jsem úplně hotová a mimo:-)Jednou bych chtěla,aby mu byl můj kluk aspoň trochu podobný:-) I LOVE YOU, JOSH!!!!!!!!!! PS:Ikdyž tě neznám:-) -
to samí
je úplně nemožnej, zbohatlej, rozmazlenej harant. Vím to ,protože sem s nim strávila prázdniny-je to my kamošky bratranec,a tak sem snim mluvila-je to teplej debil,kterej má každej tejden jinýho hošíka. -
já
Teplej debílek,úplnej idiot -
Je dobrej........
-
to Paja
Ty malá ubohá, zamysli se nad sebou co to sem píšeš za kraviny. Ty na něj nemáš, tak vypadni. Nám se akorát líbí, zato ty se za něj málem vdáváš, nebo co. Dej si odchod!!!! -
Vy všichni na Joshe nemáte, to jenom já já já já já já já já já já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takový zrůdy jako ste vy na něj nemáte tak tady nepište kraviny typu "Já ho miluju". Jak ho můžete milovat, vždyť ho vůbec neznáte!!!!!!!!!!! Fakt musíte bejt pěkně omezený, raději si najděte kluka a potom poznáte co to je pravá láska:)
-
Je to nejhezčí herec co muze být.
-
joshhartnett.wz.cz
Ahojky, udělala jsem web o Joshovi, tak jestli chcete, můžete se mrknout... joshhartnett.wz.cz -
mazel
Tak jak vás tady tak poslouchám, dost Joshe zerete!A musím teda souhlasit ze je proste skvelej.Je fakt moc dobrej.Hezkejch kluku, je hodne,ale on je tak roztomilej a zároven sexy ze se mu nedá odolat a ze má nekdo problém je jen jeho vec, takový lidi bych vubec neresila ti jsou méne ceni, jestli závidi tak to maji si nechat pro sebe a neotravat tim jiný,nikoho to nezajímá!!!