-
web
Ahojky, pro Pawlinka: adresu na Joshe najdes na mem blogu o nej a to na adrese http://hartnettjosh.blog.cz/ *14* -
klára
Já jsem tam nebyla, to máš pravdu, ale ani nepotřebuju!!Ale nebudu se tu bavit s čúzou, kterou nedohonil rozum!!!!Já jsem narozdíl od někoho vychovaná! -
Je k sežrání
Josh Hartnett je moc pěknej a sexy herec,snad nejvíc se mi líbil ve filmu Pearl Harbor-tam byl fakt k sežrání,ale bylo mi líto,že nakonec zemřel,to jsem obrečela *9* -
Josh:-)))))))
Josh je fakt móóóc hezkej!! Sice mam radsi Heatha Ledgera,ale Joshik je taky strášně sládkej! No jó... Jsou to oba moc krásní kucííí... -
NO je úplně klásňoučkej....a ještě jak byl v Pearl Harboru takovej ušmudlanej...no *14* mňam *14*
-
milacek
je krasnej skvelej uzasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!v pearl harbor mu to slusi je proste sladkej!!!!!!!!!§ -
Josh je úžasnej Já ho chci *4* *14*
-
Krásnej Josh
Jsi fakt super!!Jsi tak hebký a krásný fakt boži!!!Fakt super hraješ filmy!!!Vyděla jsem Miluj mě,prosím!!!Romantickej film byla jsem z něho uplně vedle!!Fakt jsi super!! *14* *14* *14* -
Josh
jo jo Josh je nejkrasnejsi herec keryho sem kdy videla...mam moc rada vsecky filmy v kterych hraje *3* -
lásečka
plosim mooc nemate nekdo adresu Joshicka.....prosim napiste ....Pavlina160@centrum.cz