-
aha no,tak to po tom chápu...ale zkus dělat něco užitečnějšího bude to pro všechny jistě uleva:-)
-
.. joSh
_*nádHernEj_* každej na nej má jinej názor..=) beru že každýmu se nelíbí tak at ho aspon nebuzerujte *5* *5* *13* *8* je
_*SladKej_*
pRostE dOkonAlej_* mYLuju Těě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Katuska
On prostě užasnýý,krasnýý,pěknýý,sexy y,prostě pořád myslím josha..protože hral výborný ve filmu...hlavně nikdy nezapomenu!!! -
pro super ŠÁRIANKU
Ahojky,zdravim..když to tady čtu tak se směju jak blázen,to sou naivky.. -
Prudko pojebatelny :-)
Akoze Josh Hartnett je the best!!!!Nikto nie je krajsi ako moj Joshik!JA HO MILUJEM VIAC!!!!!! -
Ciaře
Já bych se připojila:-)Kam ještě chodíš???????Já zatim na Ushera,ale asi to rozšířim:-) -
je to takovej kocourek.v pearl harboru byl takovej hezkej *14* *14*
-
pro Natulka
no to se máš já ti tak závidim,proč máš takový štěstí?a proč tam jedeš?Tak mu to vyřid že je úžasnej co?a pak si ho určitě vyfoť a pošleš mi tu fotku že jo?prosím díky se zatim měj Jana -
Jajinka
Ja tam jedu se svmi rodiči na dovolenou.jo určitě mu to vyřídím.tak pap a jestli maš nějake fotky tak mi je pošli!!!díky nati -
-
Re: Jajinka
čauky..=) prosímete dke bydlí joSh..? když si tam byla s tema roidčema...? papec *3* -
-
Re: Re: Jajinka
to jo no *15*
-
-
-
tak toho mít doma... to bych se asi po**... fakt nádhernej chlap.... *4* *14* *3*