Přejít na výpis diskuzí

Josh Hutcherson

OSOBNOST 31.12.2006 
386 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I know that it might not reading but I want to make you think that I'm just another crazy faninky, you're only human, and I will respect you, I just wanted to write that you are perfection itself but somehow always need to expand. Thank you for understanding.
  • Josh je úplně sexy. Je jeden z nej herců co znam. Moc ho lovíííískuju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mam te rada :)si hezky a rotomili :* proste nej :*
  • Jsi nejlepsi teda podle me co si mysli ostatni to je jejich vec alle jan sem chtela rict ze si skvely herec :*
  • Si ta najkrajsia osoba, si super sexy a gale je oproti tebe jedno skarede stvorenie s velkym nosom. si velmi pekny a dobry herec mas talent na vsetko ...I Love you I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • You are buetifel boy I
  • *14* *14* *14* *14* *14*
    my ho lovískujeme !!
    *14* a on nas taky moc lovíííííískujde! MUCW
    nesahat, nas majetek
    sis sexy *14* *3* *15* *1* *1*
  • Nehorázně :3
  • i love josh
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je hrozně hezkej.
  • nevíte jestli v HG se opravdu líbal s Jenn L. nebo to byl někdo jinej?a Jenn taky?
  • Pošle mně je to nejlepší nejhezčí herec na světě.jsem do něj úplně zamilovaná,Jen škoda že těď nechodí s Jen Lawrence.sou spolu tak úžasne roztomilí
  • sozhlasím též *3* *14* cute *14* souhlasíte že by mohl chodit s jenn?? jen je to názor
  • Nevite nekdo jestli bude nekdy v cestine hunger games:sila vzdoru 1 i 2 cast???
  • potřebuju moc prosím titulky k filmu ESCOBAR: paradise lost :3 prosím prosím moc
  • danulka51
    Je hrozne krasný moje kámoška ho žere
  • Jj to je no
  • Jj souhlasím.
  • is very nice and funny very funny especially with Jennifer Jawrence hopefully will have something for the future
  • Je to fešnej fešák,který chodí s každou se kterou hraje ve filmu-Zvláštní fešák *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit