-
Happy B-day sweetie *14* *14* *4*
-
Happy birthday Josh :* <3 *14*
-
tak si to piš k tomu tvému hošánkovi ! *2* *1*
-
hraje s ní ve filmu a tak se seznámili :) Paradise Lost tak se to jmenuje ;) ale asi to u nás v kině a ani k sehnání nebude :(
-
podle mě není jenom hezkej mě se líbí kvůli tomu že mi připadá jako pohodoví člověk :3 a působí strašně moc mile a ani nepůsobí jako by si na něco hrál :3 že je něco víc a tak a prostě no je B.O.Ž.Í ale psst :D
-
❤ ♡ ღ Josh je super.Je moc hezkej a můj nejoblíbenější herec. ❤ ♡ ღ *14*
Jsi boží!!!!! -
❤ ♡ ღ Josh je super.Je moc hezkej a můj nejoblíbenější herec. ❤ ♡ ღ *14*
-
nevíte kde můžu stáhnout 7 dní na Havaně ? s titulkama nebo klidně i jen česky :) prosím jen v češtině :D nechci jiný jkzyk :D
-
no ehm.... podle mě neměl jen tři holky to by byl trochu vadnej ( promiň že ti beru iluze :) ) :D mě osobně nevadí kolik holek měl a bude mít a také vím že ho neuvidím :'( jako mnoho z nás ale je boží :3 a štve mě že se všichni koukají na jeho vzhled :) mě se líbí jeho charakter charizma a jeho velký talent na dramatičnost :D
-
Josh je naj :) je to môj naj herec ♥ ♥ ♥
-
Nechápu jak můžeš hodnotit někoho koho neznáš. Jen leť do USA a řekni mu to do očí, neudělaš to protože na to nemáš!!!
-
Na výšce nezáleží, možná je malý, ale má větší charakter než většina lidí ;-)
-
:-):-P:-:-D
-
Je nejlepsi a nejhezci a je to bozi herec ja ho myluju
-
možná pro tebe každý je jinak velký má jiný obličej každý je unikát ale že je trochu menší ale za to je nádherný *14* každý má svého idola ale říkat že je malej to chce sice velkou odvahu ale je to drzost na největší úrovni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
Né vždycky musí být kluk větší *6* na věku a na výšce vůbec nezáleží *3*
-
*14* *14* *14* I love you
-
On je prostě nejlepšííí *14* *14*
-
a on azda za to môže že je taký nízky??
-
Je krásný , uplně boží :* ♥ ♡ :*