Přejít na výpis diskuzí

Josh Hutcherson

OSOBNOST 31.12.2006 
386 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jedno slovo proti němu a dám ti facku.Kvůly takovejm p*čám zk*rvenejm jsem schopná vzteky hodit mobil proti zdi když čtu ty p*čoviny co píšete vy namyšlený pipiny.On toho dokázal víc než polovina hvězd a to je mu 22 let.Až některá z těch krav zase zasedne k netu a bude chtít paát takovíhle sr*čky tak si laskavě uvědomte co jste ve svém omezeném životě dokázali vy!!!! Je hezký,že si umíte nalakovat nehty levou rukou a dát si řasenku bez toho,abyste si vypíchli ty svý kukadla,ale kvůly tomu vám svět u nohou ležet nebude.Jak jste si nejspíš ve svym omezenym vnímáním nevšimly,tak jemu leží u nohou skoro celej svět.Každý ho obdivuje.Někdo-jako já-by umřel pro jeho pohled,úsměv,podpis.....pro cokoliv.Vážně by jste se nad sebou měly zamyslet.Jo a jo vy nevíte,co to je.No myslim,že bude stačit zavřít pusinku,zamknout jí na klíček a tiše ho obdivovat.
  • Můj největší sen :* I když nevím,jestli by to moje srdce ustálo :)))))
  • Určitě ne.Je to jediný pro co žiju.Taky jsem viděla film THG i četla a všechny ty romantický pasáže s nim čtu pořád dokola a pouštím si je stále dokola.Nejvíc mě snad rozesmálo:YOU ARE THERE TO FINISH ME OFF,SWEETHEARD?(Přišla jsi mě dodělat,drahoušku?) nebo:POZOR PŘED NÁMI JE SILOVÉ POLE.Těch hlášek je tolik že vypsání všech je práce na několik let :D Stejně nejvíc miluju konec trojky.Poslední kapitolu a epilog.Málem jsem se rozbrečela kvůly tomu,co Peetovi udělali.To,jak se choval ke Katniss.Jak spolu vždy večer usínali.Jak narazil do toho pole.Na pláži.V jeskyni.Ach jo,nemůžu sem napsat všechno. Já pro Peetu a THG žiju.A vzkaz pro něj:YOU'RE THE ONLY REASON,WHY I'M STILL ALIVE.<3 I LOVE YOU SO MUCH !!!!!
    PS:Tady je můj mail a telefoní číslo a facebook.Hledám někoho s kym si můžu o THG psát
    p.v.723@seznam.cz
    602806087
    Pája Vachová (smrtka)pokud mě pod tímhle jménem nensjdete zadejte místo Vachová Mellark :* A kéž vás vždy provází ŠTĚSTĚNA !!!!!
  • Je uzasneeeeej prostě on nemá konkurenci <3!!!!!!!
  • Kajdo-nejsi taky ho miluju a mela ksem to presne jako ty :) THG je konec <3:****
  • Josh vyrastol si nam do krasy *14* aj ked ta sledujem kazdy dn strasne si sa zmenil :DDD vsetko najlepsie a hlavne nech si stale taky sexiiii :***
  • Happy birthday Josh *15*
  • Vsechno nejlepsi !! *3* *14* *14* *4*
  • jo souhlasím s tebou je to nejlepší a nejhezčí herec světa a taky bych ho chtěla vidět na živo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Všecno nejlepší Joshi :***** *14* *14* *14* *14*
  • kirushka97
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* všechno neeejlepší !! :))))))))))
  • misa789
    všechno nejlepší Joshíku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • marina13
    VŠECHNO NEJNEJNEJNEJLEPŠÍ JOSHI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • http://tinyurl.com/n9qqtw7 , http://tinyurl.com/q9xelc6 ,tady si můžete stáhnou výsledek mojí práce, kterou jsem začal 1.května roku
    2011 a stahují si to u nás stovky fans a pár set tisíc ve světě. Vás určitě potěší určitě žebříčky jako bonus z Německa, Francie, Polska atd. a hlavně jejich součet, opravdu velká Top 20. Josh Hutcherson se stal z uznávaného herce, kterým byl 8 let, hvězdným hercem, kterým je 2 roky.
  • Ahoj film v (Aj) se da shlednout tady :ffilms.org
  • Text ro teda nejsi. joshe miluju od prvni chvile.muj pokoj je na tom stejstejne vsude vidis joshe.a jemi to tak strasne lito ze ho nikdy neuvidim na zivo. ale jednoho dne poletim do ameriky a potkam ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU HO
  • *14* *14* *14* *14* Miluju ho znala sem ho už když byl malý ale moc sem si ho nevšímala a pak sem viděla tajuplný ostrov a zamilovala sem se do něj pak mě dorazil v hunger games a byla sem do něj po uši zblázněná a pořád jsem *14* *14* *14* *14* je nádherný a talentovaný a ten jeho úsměv je prostě Boží ! *14* *14* *14* nemůžu se dočkat až na podzim bude THG 2 v kinech *14* *14* teď čtu knížku a vždy když čtu o Peetovi vidím jen Joshe *14* *14* *14* *14* můj pokoj je plný jeho plakátů *3* *3* *4* *4* *4* a vím jistě že nejsem jediná taková fanynka *3* *3* ( No Hate )
  • jojo souhlasím s tebou je dokonalý :* *14* *14* a taky bych ho strašně moc chtěla vidět na živo *3* Miluji jeho smích *14*
  • Hele nic ve zlém jo, ale když máš ráda Joshe tak proč tam máš foto J.B. ????
  • Kdo by nechtěl *7* *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší