-
Jo tak se koukni na sebe.kolik ti je????vzdit ty kdyby si byla na jeho miste tak by tvim fanouskum bylo jedno jestli mas spicatej nebo hranatej ksicht.............JO A JINAK JE NADHERNEJ..LOVE YOU JOSH............................. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3*
-
No teda me se moc nelibi mozna vam jo ale ma trochu hranaty oblicej a je docela nizky podivejte se na film hunger games vzdyt byl s katniss stejne mozna malinko nizsi. kluci by meli byt alespon trochu vyssi nez holky
-
Je boží *14* *14* *14*
Fakt je to dobrej herec *1*
Nejlepší na tom je, že se narodil 12. 10. a ja jsem se narodila taky 12.10.!!!!!! *14* *1* *15* *8* -
Prý že teďka chodí s Claudiou Traisac je to hrozné *8* *13* *16*
-
HutChiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Nemáme CAPSLOCK ale SHIFT!
To si ty -> *12* -
https://www.facebook.com/pages/Hutchersoniers/479723858806367?ref=hl
ask.fm/Huthersoniers Hi, please Join, subscribe, and share us please! Thanks..:) -
I love hunger games
-
Koukněte na Paul WESLEY!!!!Zlato!!!*14*
-
Ale má a velkou!!!!!-Paul Wesley!!!!!
-
:))))))Tos mě fakt pobavila,upřímně :)))))
To by jsme si přály všechny :* -
Já jsem na tom stejně.HE IS THE ONLY REASON,WHY I'M STILL ALIVE <3
-
Hej dobrý stěry.Jasná ukázka,že jde stírat slušně a na úrovni :)))
-
Já taky až na to že jsemjeho obrovská faninka uz od sedmi a THG tu lásku maximálně posílilo,takže takové urážlivé komenty na adresu nás faninek a Joshe my pijou krev.Jasně že některý faninky ho milují jen proto,že je THG teď v módě,ale to.meznamená,že jsou takové všechny.Já osobně nenávidim lidi,co tvrdí jací jsou fanoušci a to viděli jen film.Kniha je mnohem lepší,ale zase v ní není Josh :)
Správný fanoušek má i přečíst knihy i shlédnout film,protože ten není originál a v mnoha směrech se s knihou rozcházejí :) -
Chcete obě facku?Asi si pletete výraz na úrovni s výrazem trapky,ubožečky a pokrytecký mrchy.
-
Vidělas most do země terabithie?jestli ne tak si hu šupem stáhni ;-))))))
-
Hnědé.Blonďaté měl jen kvůly roli Peety :)
-
Jasně.. ...moment.ON MĚ PODVÁDÍ?!? :)))))))))))
-
Přesně.Kdo by nechtěl? Bejt kluk,tak jsem gay :)))))))
-
jááááááá nejvíííííííc :*
-
Ten snad vyděli všichni.....je tam boží,ale to je on všude.Ten úsměv?Smích?Oči?Umřela bych pro jeho dotek,úsměv,podpis..........pro takovou fanynku jako jsem já je jeho dotek zanedbáváním hygieny :)))))))