Přejít na výpis diskuzí

Josh Hutcherson

OSOBNOST 31.12.2006 
386 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No teda me se moc nelibi mozna vam jo ale ma trochu hranaty oblicej a je docela nizky podivejte se na film hunger games vzdyt byl s katniss stejne mozna malinko nizsi. kluci by meli byt alespon trochu vyssi nez holky
    • Na výšce nezáleží, možná je malý, ale má větší charakter než většina lidí ;-)
    • možná pro tebe každý je jinak velký má jiný obličej každý je unikát ale že je trochu menší ale za to je nádherný *14* každý má svého idola ale říkat že je malej to chce sice velkou odvahu ale je to drzost na největší úrovni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • Né vždycky musí být kluk větší *6* na věku a na výšce vůbec nezáleží *3*
    • *14* *14* *14* I love you
    • a on azda za to môže že je taký nízky??
    • Jo tak se koukni na sebe.kolik ti je????vzdit ty kdyby si byla na jeho miste tak by tvim fanouskum bylo jedno jestli mas spicatej nebo hranatej ksicht.............JO A JINAK JE NADHERNEJ..LOVE YOU JOSH............................. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3*
  • Happy birthday Josh *14* *3*
  • Josh

Josh je fakt nadaný herec. Sice jsem ho objevila až nedávno ale hned jsem si ho oblíbila, páč je tak sexy a stejně starej jako já....chtěla bych ho poznat....je k nakousnutí:-* *14*
  • verca
    strašně se mi líbí a ten jeho skvělý úsměv
    je prostě k sežraní *14* *14* *14* *14*
  • naprostej debil..děvkař
    • Nechápu jak můžeš hodnotit někoho koho neznáš. Jen leť do USA a řekni mu to do očí, neudělaš to protože na to nemáš!!!
    • Ještě jedno slovo proti němu a dám ti facku.Kvůly takovejm p*čám zk*rvenejm jsem schopná vzteky hodit mobil proti zdi když čtu ty p*čoviny co píšete vy namyšlený pipiny.On toho dokázal víc než polovina hvězd a to je mu 22 let.Až některá z těch krav zase zasedne k netu a bude chtít paát takovíhle sr*čky tak si laskavě uvědomte co jste ve svém omezeném životě dokázali vy!!!! Je hezký,že si umíte nalakovat nehty levou rukou a dát si řasenku bez toho,abyste si vypíchli ty svý kukadla,ale kvůly tomu vám svět u nohou ležet nebude.Jak jste si nejspíš ve svym omezenym vnímáním nevšimly,tak jemu leží u nohou skoro celej svět.Každý ho obdivuje.Někdo-jako já-by umřel pro jeho pohled,úsměv,podpis.....pro cokoliv.Vážně by jste se nad sebou měly zamyslet.Jo a jo vy nevíte,co to je.No myslim,že bude stačit zavřít pusinku,zamknout jí na klíček a tiše ho obdivovat.
    • Jo souhlasím s ClaireMellark *3* Dobře můžeš dát najevo že se ti nelíbí atd. ale aspoň se chovej jako normální člověk a ne jako nějaká debilka... *10* Aspoň buď slušná!!! *10* *10* *10* *10*
    • di do p*če !! Vsadim se že se ti líběj one erection co ???
      • Joooooooo vole ten Harry měl už asi milion holek a to ti nevadí, že jo ?! :D :D Tak si Joshe nevšímej, když ti vadí !!!
    • HELe nechápu, když o něm píšeš něco takovýho, měl jenom tři holky !!! a proč jako deb*l ??????když se ti nelíbí, tak si ho nevšímej *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* by mě zajímalo, jaký tupci se líběj blbce jako seš ty !!!
      • no ehm.... podle mě neměl jen tři holky to by byl trochu vadnej ( promiň že ti beru iluze :) ) :D mě osobně nevadí kolik holek měl a bude mít a také vím že ho neuvidím :'( jako mnoho z nás ale je boží :3 a štve mě že se všichni koukají na jeho vzhled :) mě se líbí jeho charakter charizma a jeho velký talent na dramatičnost :D
  • verca
    všechno nejlepší k 23 narozeninám at se ti daří *4* *4* *4* *4* *4*
  • Happy birthday Josh :* <3 *14*
  • ???

prosim vás to tetování co má na fotce je pravý??? pls odepište na můj blog: jessikuv.blog.cz
    díky moc předem
  • JE NEJ

Josh je super v žebříčku herců by byl hned druhý hned po herci jménem Jeese McCartney! *14*
    • naggisek

Re: JE NEJ

JO máš recht...tak tak..přesně moje slova..možna by se mezi něj a jessho někdo vešel ..ale v nej 5 by byl:D *4*
    • m-isha

proste ♥ ........ ♪

*14* *14* *14* *14* v vproste to je fesaaaaakkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší k dnešním 23.narozeninám!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit